Σημαντικά έργα σε Χολέτρια και Φοίτη ανακοινώνει η Έπαρχος Πάφου

Σημαντικά έργα έχουν διεκπεραιωθεί στις κοινότητες Χολετριών και Φοίτης, σύμφωνα με την Έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου.


Σε δηλώσεις της η κ. Λάμπρου ανέφερε πως στην κοινότητα Χολετριών έχει ολοκληρωθεί πρόσφατα η διαμόρφωση πεζοδρόμου και πάρκου που περιλαμβάνει παιδική χαρά. Ήδη χρησιμοποιείται το πάρκο από κατοίκους και παιδιά της κοινότητας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το κόστος συνέχισε, ανήλθε σε €194.333 πλεον ΦΠΑ και χρηματοδοτήθηκε από τον Κρατικό Προυπολογισμό μέσω της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου με τη συνεισφορά του Κοινοτικού Συμβουλίου.


Όπως ανέφερε η κ. Λάμπρου στην κοινότητα ολοκληρώθηκε πριν 2 περίπου χρόνια ακόμη ένα σημαντικό έργο μέσω της Επαρχιακής Διοίκησης της τάξης των 419.000 ευρώ που αφορά μνημείο των ηρώων της κοινότητας με διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Επιπρόσθετα αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συμπλήρωση της ανάπλασης στον πυρήνα της κοινότητας Φοίτης έναντι 190.000 περίπου ευρώ με τη διαμόρφωση λιθόστρωτων που προβάλει τον παραδοσιακό χαρακτήρα του χωριού.

Στο κέντρο κοινότητας ήδη υπάρχει διακίνηση επισκεπτών που έχει σχέση με την προβολή και πώληση των γνωστών φυτιώτικων υφαντών, κατέληξε η Έπαρχος Πάφου.

Support Local Business
Translate »