Σάρωσε το Θ΄ Δημοτικό Σχολείου Πάφου (Κουπάτειο) με 6 συνολικά Πανελλήνια βραβεία


Το Θ΄ Δημοτικό Σχολείο Πάφου (Κουπάτειο) συμμετείχε στον 7ο πανελλήνιο διαγωνισμό «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες» , το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και κατάφερε να ξεχωρίσει λαμβάνοντας συνολικά 6 βραβεία.
Συγκεκριμένα, απέσπασε:
1ο πανελλήνιο βραβείο στην κατηγορία ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ με το τραγούδι «Άφησα μέσα μιαν ψυσιήν» (Στίχοι: Δημήτρια Πανάου, μαθήτρια της Στ1, Ερμηνεία: παιδιά των τμημάτων Ε3, Στ1, Στ2, Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Άννα Ζίγκα)
https://www.youtube.com/watch?v=mjlqwQEABRQ

1ο πανελλήνιο βραβείο στην κατηγορία ΣΠΟΤ για το τραγούδι «Άφησα μέσα μιαν ψυσιήν» (Συμμετοχή παιδιών των τμημάτων Στ1 και Ε3, υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Άννα Στυλιανού, Άννα Ζίγκα)
https://www.youtube.com/watch?v=mjlqwQEABRQ

1ο πανελλήνιο βραβείο στην κατηγορία ΔΙΗΓΗΜΑ με το διήγημα «Με τη φαντασία και όνειρα, βρίσκω τη φωνή μου» (τμήμα Ε3, υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Μαρία Τσιάκκα).

Η ταχύτητα σκοτώνει

2ο πανελλήνιο βραβείο στην κατηγορία ΔΙΗΓΗΜΑ με το διήγημα «Το αερόστατο της ειρήνης» (τμήμα Δ3, υπεύθυνος εκπαιδευτικός: Λάμπρος Σιέπης).

2ο πανελλήνιο βραβείο στην κατηγορία ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ με το σχέδιο «Χώμα που περπάτησα» του μαθητή της Ε3, Μιχαήλ Άγγελου Λοΐζου (υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Κωνσταντινίδου Ελένη).

3ο πανελλήνιο βραβείο στην κατηγορία ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ με το σχέδιο «Θάλασσα της Κύπρου», της μαθήτριας της Ε1, Ευγενίας Χαραλάμπους (υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Κωνσταντινίδου Ελένη).

Μπορεί οι συνθήκες της φετινής σχολικής χρονιάς να ήταν ιδιαίτερες και δύσκολες, ωστόσο μαθητές και εκπαιδευτικοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Συγχαρητήρια σε όλους!

Support Local Business
Translate »