Ο Ρόμβος είναι ο νέος γαστρονομικός μας προορισμός

0
47

Πλούσια σε γεύσεις και νόστιμες επιλογές είναι εδώ και λίγο καιρό τα γεύματα μας μιας και για αυτό φροντίζουν στον Ρόμβο, το εστιατόριο-ψησταριά που ξεχωρίζει για τις συνταγές του και την πληθώρα επιλογών που προσφέρει τους εκλεκτούς του πελάτες.

Ο Ρόμβος ο οποίος λειτουργεί ως ψησταριά προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από φαγητά για take away ή dine inn συνδυάζοντας παράλληλα και την ισορροπημένη διατροφή.

Στο Ρόμβο τα φαγητά εκτός από πεντανόστιμα είναι και διατροφολογικά σωστά αφού ετοιμάζονται με ολόφρεσκα υλικά, είναι της ημέρας και έχουν τη φιλοσοφία “του σπιτικού φαγητού”.

Γεύματα, σαλάτες, μαγειρευτά μέχρι και στη σχάρα όλα φαγητά που μας εξασφαλίζουν τη μέγιστη ενέργεια και μας διασφαλίζουν σωματικές και διανοητικές επιδόσεις για γεμάτη δραστηριότητα.

Φαγητά που θυμίζουν το σπίτι, τη δική μας κουζίνα και όλα αυτά σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές φυσικά! Κάνε την παραγγελία σου Online μέσω Foody ή Wolt. Κοπιάστε στο εστιατόριο μας ή πάρτε take away.

Το Romvos Healthy food Take Away βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 72, 200 μέτρα πιο κάτω απο το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)