spot_img
spot_img
23.5 C
Paphos
Saturday, May 8, 2021

RABEL: Η εταιρεία που έφερε την επανάσταση στην Κύπρο

spot_img
   

Πρόκειται αναμφίβολα για την εταιρεία η οποία έφερε την επανάσταση στην Κύπρο στην βιομηχανία του Αλουμινίου. Τα Rabel Systems αποτελούν σήμερα την ιδανικότερη επιλογή για τη σύγχρονη εποχή στον κατασκευαστικό τομέα και η εταιρεία με τη δυναμική της παρουσία απέδειξε και συνεχίζει διαρκώς να αποδεικνύει ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή στην αγορά.

Με σύγχρονα προϊόντα για όλα τα γούστα τα συστήματα Rabel κοσμούν σήμερα τις καλύτερες οικοδομές Παγκύπρια.

   
   

Η επιλογή στα Rabel Systems από τους ειδικούς και επαγγελματίες του είδους σε μεγάλα έργα του δημοσίου αλλά και πολλά άλλα που μέσα από το PafosPress.com θα έχουμε την μοναδική ευκαιρία να δούμε στην πορεία του χρόνου.

Η ταχύτητα σκοτώνει
   
   

Κάνε LIKE στη σελίδα της RABEL για να μαθαίνεις τα τελευταία νέα της εταιρείας πρώτος!

Η ζώνη ασφαλείας σώζει ζωές

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της Rabel με διαρκή εκπαίδευση και παρουσία στις μεγαλύτερες επαγγελματικές εκθέσεις του κόσμου, όπως πρόσφατα στη Γερμανία, σας εγγυάτε μέσω ενός εξουσιοδοτημένου εγκεκριμένου συνεργάτη της ότι η επιλογή αλουμινίων που θα κάνετε για το σπίτι σας θα είναι η καλύτερη.

Η νέα προσέγγιση στο σχεδιασμό και η κατασκεύη σύγχρονων κτιρίων δεν αποτελεί πλέον “πολυτέλεια” για λίγους αλλά προσβασιμη επιλογή μέσω εταιρειών όπως η Rabel.

Η εταιρεία διαθέτει συνεργάτες σε όλη την Κύπρο και showrooms σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ, Λίβανο, Ινδία και Ντουμπάι.

Ένα μοντέρνο εμπορικό κέντρο στο Ντουμπάι

Γιατί να επιλέξω την Rabel;

Έχοντας την εμπειρία 50 ολόκληρων χρόνων αλλά και την φρεσκάδα του σήμερα η Rabel Systems προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες γύρω από μινιμαλιστικά και Σούπερ θερμάλ (Super Thermal) συστήματα αλουμινίου, κατάλληλα για παθητικά/μηδενικής κατανάλωσης ενέργειας κτίρια, υψηλών επιδόσεων συστήματα για πολυώροφα κτίρια, εξειδικευμένες λύσεις για κτίρια αναφοράς και καινοτόμα συστήματα ξηρής δόμησης για περιτύλιγμα (envelop) κτιρίων. Οι προσφερόμενες λύσεις ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερα ψηλή θερμομόνωση, την αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες καθώς και τη δυνατότητα υλοποίησης μεγάλων «ανοιγμάτων».

Η εσωτερική ομάδα μηχανικών της Rabel Systems παρέχει επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες προς τους Αρχιτέκτονες, Εργολάβους έργων, Μηχανολόγους μηχανικούς, και ιδιοκτήτες έργων.

Η υποδομή της Rabel Systems αποτελείται από τρεις βιομηχανικές μονάδες παραγωγής προφίλ αλουμινιού και εξαρτημάτων, εξοπλισμένες με μηχανές χύτευσης αλουμινίου και ψευδάργυρου, πλαστικές μηχανές injection molding, πρέσες, αυτόματους τόρνους, κέντρα κατεργασίας μετάλλου, γραμμή συναρμολόγησης προφίλ θερμάλ, γραμμή ανοδίωσης, γραμμή επιμετάλλωσης ψευδάργυρου, τρείς γραμμές ηλεκτροστατικής βαφής προφίλ και εξαρτημάτων. Επιπλέον, λειτουργεί ένα κέντρο διανομής για προφίλ αλουμινίου, τέσσερα κέντρα διανομής μηχανισμών και τρείς εκθεσιακούς χώρους για ολοκληρωμένα συστήματα.

Έχοντας εφαρμόσει τις εν λόγω λύσεις σε μία πληθώρα από επιτυχημένα έργα, η Rabel Systems έχει πραγματικές μετρήσεις της απόδοσης των λύσεων και μπορεί να εγγυηθεί την ποιότητα κατασκευής, εφαρμογής καθώς και απόδοσης σε βάθος χρόνου.

Βραβείο καινοτομίας στην Rabel Systems

Το κυπριακό βραβείο καινοτομίας για το έτος 2016 στην κατηγορία του μεταποιητικού τομέα έχει απονεμηθεί στην Rabel Systems για την επιτυχή καινοτομία που εφάρμοσε και παρουσίασε στον 10 διαγωνισμό του Κυπριακού βραβείου καινοτομίας.

Η καινοτομία αφορά τον σχεδιασμό και παραγωγή των συρόμενων συστημάτων αλουμινίου Rabel Super Thermal με δυνατότητα κατασκευής μεγάλων ανοιγμάτων και αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Πρόσφατα μάλιστα η εταιρεία συνεχίζοντας τις “υψηλές τις πτήσεις” έλαβε ακόμη ένα σημαντικό διεθνές βραβείο, το Red Dot Award. Πρόκειται για διεθνές βραβείο σχεδίασης και επικοινωνίας σχεδιασμού προϊόντων που απονέμεται από το Design Zentrum Nordrhein Westfalen στο Έσσεν της Γερμανίας όπου η εταιρεία Rabel συμμετείχε.

Ποια είναι η Rabel;

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1968. Η κύρια δραστηριότητα της ήταν η κατασκευή μηχανισμών αλουμινίου για πόρτες, παράθυρα, υαλοπετάσματα και συστήματα σκίασης.

Το 1985 προχώρησε στην εγγραφή του εμπορικού σήματος RABEL, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε σαν λογότυπο στα εξαρτήματα αλουμινίου.

Στις αρχές του 1993 αναπτύχθηκε το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα αλουμινίου, το οποίο αποτελείτο από τα προφίλ καθώς και όλα τα εξαρτήματα.

Η Rabel έχοντας σαν κεντρική φιλοσοφία την παροχή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, προχώρησε στην αντιπροσώπευση των πλείστων κορυφαίων Ευρωπαϊκών εταιριών που κατασκευάζουν μηχανισμούς στον κλάδο αυτό. Έχοντας στη διάθεση της δεκάδες χιλιάδες εξειδικευμένους μηχανισμούς και εξαρτήματα, το 2007 προχώρησε στην δημιουργία αλυσίδας καταστημάτων τεχνολογίας για πόρτες και παράθυρα. Tα καταστήματα διαθέτουν μία ολοκληρωμένη ποικιλία από εξαρτήματα και λύσεις για όλα τα είδη κουφωμάτων από αλουμίνιο, PVC και ξύλο.

Το 2008 η Rabel προχώρησε ένα βήμα παραπέρα ιδρύοντας το πρώτο πιστοποιημένο εργαστήριο στην Κύπρο, με εξειδίκευση στη δοκιμή και πιστοποίηση κουφωμάτων. Το εργαστήριο εργάζεται σε συνεργασία με το Γερμανικό Ινστιτούτο Ift-Rosenheim.

Το 2011 η Rabel προχώρησε στην δημιουργία μίας συλλογής από συστήματα αλουμινίου Super Thermal, τα οποία διατίθενται στην αγορά κάτω από την εμπορική επωνυμία Rabel Systems. Τα εν λόγω συστήματα ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις στη θερμομόνωση, καθιστώντας τα κατάλληλα για παθητικά / μηδενικής κατανάλωσης ενέργειας κτήρια.

Το 2012 η Rabel Systems έχει ολοκληρώσει την εγκατάσταση μίας νέας κατασκευαστικής μονάδας και σημείου διανομής προφίλ αλουμινίου. Διαμέσου της νέας κατασκευαστικής μονάδας και κέντρου διανομής έχει δημιουργηθεί η απαιτούμενη υποδομή για ευελιξία και γρήγορη ανταπόκριση στη διάθεση ολοκληρωμένων συστημάτων στην αγορά, διατηρώντας το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και ποιότητας που χαρακτηρίζει την Rabel Systems εδώ και δεκαετίες.

Support Local Business
 
 
   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

spot_img
spot_img