Πυρετώδεις προετοιμασίες για ετοιμασία της κοινοτικής παραλίας ‘Πότιμα’ στην Κισσόνεργα


Προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες αναβάθμισης και διαμόρφωσης στην κοινοτική παραλία λουομένων “Πότιμα” στην Κισσόνεργα, ούτως ώστε η παραλία είναι έτοιμη για το κοινό το αργότερο μέχρι τις 15 Απριλίου, ημερομηνία κατά την οποία θεωρείται ότι αρχίζει η περίοδος λουομένων.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κοινοτάρχης Κισσόνεργας Γιώργος Στυλιανού ανέφερε ότι στην παραλία γίνονται εργασίες διαμόρφωσης και βελτίωσης του χώρου, καθώς επίσης και των διευκολύνσεων που θα παρέχονται στους λουόμενους, ούτως ώστε να διασφαλίζεται η υγιεινή και ασφάλεια των λουομένων, έχοντας πάντοτε υπόψη τις οδηγίες και διατάγματα που έχει εκδώσει το Υπουργείο Υγείας αναφορικά με τον κορωνοϊό.

Όπως ανέφερε, δίνεται ιδιαίτερη προσοχή από το Κ.Σ. Κισσόνεργας, σε συνεργασία πάντοτε με τον διαχειριστή της παραλίας, ούτως ώστε ο χώρος να διαμορφωθεί κατάλληλα με τρόπο που να επιτυγχάνεται η απαραίτητη αποστασιοποίηση ανάμεσα στα κρεβατάκια και τις ομπρέλες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ακόμη, συνέχισε, να γίνονται οι απαραίτητες απολυμάνσεις στα κρεβατάκια και να εφαρμόζονται όλα τα μέτρα όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο για περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19 που ισχύει αναφορικά με τις παραλίες λουομένων.

Καταλήγοντας ο κ. Στυλιανού είπε πως αναμένεται ότι η παραλία λουομένων «Πότιμα» και οι διευκολύνσεις που παρέχονται θα είναι και φέτος σημείο αναφοράς για όλη την Πάφο.

Support Local Business