Περνάνε από έλεγχο rapid test οι αστυνομικοί της Πάφου

Τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) διενεργήθηκαν σήμερα στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου, με σκοπό την εξέταση των μελών της, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν ελέγχου των εργαζομένων.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως διεκπεραιώθηκαν σήμερα 83 εργαστηριακές εξετάσεις μελών της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, χωρίς τον εντοπισμό κρούσματος. Η εξέταση στην κινητή μονάδα δειγματοληψίας που λειτούργησε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου ξεκίνησε στις 07:30 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 09:30, με γνώμονα την διαρκή επιτήρηση του χώρου εργασίας της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, είπε ο κ. Ιωάννου.

Πρόσθεσε πως ότι ισχύει στους υπόλοιπους εργασιακούς χώρους, ισχύει και για την Αστυνομία, σημειώνοντας πως κάθε εβδομάδα εξετάζεται το 20% του προσωπικού. Μέσα στα πλαίσια αυτά υποβλήθηκαν σήμερα 83 μέλη της Αστυνομίας Πάφου σε rapid test με αρνητικό αποτέλεσμα, συμπλήρωσε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου ανέφερε πως η προσπάθεια της Αστυνομίας επικεντρώνεται στο να έχουμε τους αστυνομικούς υγιείς για να μπορούν και οι ίδιοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον κόσμο και να μην παρουσιαστεί το φαινόμενο μετάδοσης του ιού από αστυνομικά όργανα σε πολίτες.

Δεύτερος στόχος μας, σημείωσε, είναι εντός των τμημάτων της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου να μην παρουσιαστούν κρούσματα, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, αρκετά από τα υπόλοιπα μέλη θα είναι επαφές και θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν για κάποιο χρονικό διάστημα την υπηρεσία, προκειμένου να εφαρμοστούν τα πρωτόκολλα, ώστε να επανέλθουν στην υπηρεσία υγιείς.

Με την απουσία μελών της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, συνέχισε, θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή των εργασιών στην Αστυνομία αλλά και στην εξυπηρέτηση του κοινού.

Δίνουμε, είπε ο κ. Ιωάννου, μεγάλη σημασία στους ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, για να μην στερηθούμε μέλη της Αστυνομίας Πάφου, σε δύσκολους καιρούς, όπου η μείωση του προσωπικού είναι εμφανής, “για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στα καθήκοντα μας και να βοηθήσουμε τον κόσμο όσον μπορούμε καλύτερα”, κατέληξε.

Support Local Business
Translate »