Πέντε σημεία για rapid test την Τετάρτη στην επαρχία Πάφου


Συνεχίζονται τα προγράμματα δωρεάν ελέγχου με rapid test αντιγόνου του γενικού πληθυσμού και των εργαζομένων, με γνώμονα τη διαρκή επιτήρηση της κοινότητας και των χώρων εργασίας σε πέντε σημεία στην επαρχία Πάφου

Στην Πάφο θα λειτουργήσουν σε πέντε σημεία όπως στην Πλατεία Δημαρχείου, Πάφος 8.30 π.μ.-5.30 μ.μ., στην Πρώην Οικία Επάρχου, Πάφος (Οδός Γρίβα Διγενή) 8.30 π.μ.-5.30 μ.μ. και στον προαύλιο χώρο στάθμευσης ERA KORIVOS (Λεωφόρος Δημοκρατίας 2, παρά το Παφιακό Στάδιο) 9.30 π.μ.-6.30 μ.μ.

Επίσης στην Πλατεία «Βρύσης των Πεγειώτισσων», Πέγεια 8.30 π.μ.-5.30 μ.μ. και στο Κοινοτικό Ιατρείο Τίμης 8.30 π.μ.-5.30 μ.μ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες οφείλουν απαραίτητα να προσκομίζουν αποδεικτικό ταυτότητας (π.χ. Ταυτότητα, Άδεια Οδήγησης, Διαβατήριο, κτλ), για σκοπούς ταυτοποίησης.

Xθες εντοπίστηκαν 8 κρούσματα από 1,194 δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Στην επαρχία Πάφου διενεργήθηκαν χθες 3.323 τεστ από τα οποία τα 27 ήταν θετικά (ποσοστό θετικότητας 0,81%)

Σύμφωνα με την αναλυτική κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου νοσηλεύονται 19 ασθενείς, εκ των οποίων οι 15 νοσηλεύονται στον θάλαμο COVID και οι 4 στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Πηγή ΚΥΠΕ

Support Local Business