Πέντε σημεία δειγματοληψίας για rapid test την Παρασκευή στην Πάφο

Συνεχίζονται στην Πάφο τα προγράμματα δωρεάν ελέγχου με rapid test αντιγόνου του γενικού πληθυσμού και των εργαζομένων. Σήμερα, Παρασκευή θα λειτουργήσουν πέντε σημεία δειγματοληψίας για rapid test με στόχο την ομαλή και ασφαλή λειτουργία των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σύμφωνα με τα Διατάγματα.

Στην Πάφο οι πέντε κινητές μονάδες δειγματοληψίας, θα λειτουργήσουν στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου, στην Πάφο από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 5.30 μ.μ. , στην Πρώην Οικία Επάρχου, στην Πάφο στην Οδό Γρίβα Διγενή από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 5.30 μ.μ. και στον προαύλιο χώρο στάθμευσης ERA KORIVOS στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 2, παρά το Παφιακό Στάδιο από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 5.30 μ.μ.

Επίσης στο Κοινοτικό Συμβούλιο Έμπας από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 5.30 μ.μ. και στο Καφενείο Πλατείας Γεροσκήπου από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 5.30 μ.μ.
Στο μεταξύ χτες εντοπίστηκαν 2 κρούσματα από 364 δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στην Επαρχία Πάφου χτες από τα 2.540 τεστ που διενεργήθηκαν, εντοπίστηκαν 7 θετικά αποτελέσματα και ποσοστό θετικότητας 0,28%
Ακόμη στην Βιομηχανική Περιοχή Μεσόγης διενεργήθηκαν 213 τεστ, χωρίς να εντοπιστεί κανένα θετικό αποτέλεσμα.

Support Local Business
Translate »