ΠΑΦΟΣ: Ζεύγος νεαρών πήγε επίσκεψη σε φιλικό σπίτι και έπεσαν θύματα ληστείας

Υπόθεση ληστείας , παράνομης εισόδου σε περιουσία, μαχαιροφορίας και κατοχής επιθετικού οργάνου , κοινής επίθεσης και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με την σύλληψη τριών προσώπων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 15:00 χτες το απόγευμα , 27χρονος κατήγγειλε στο ΤΑΕ Πάφου ότι νωρίτερα ενώ βρισκόταν με την σύζυγο του ηλικίας 31 χρόνων σε γειτονικό διαμέρισμα γνωστού τους προσώπου , μετέβη στο διαμέρισμα 22χρονος μαζί με άλλες δύο γυναίκες άγνωστες στον παραπονούμενο , της μίας γνώριζε μόνο το όνομα της ,και με την απειλή μαχαιριού ο 22χρονος απέσπασε από τον ίδιο ένα τσαντάκι που περιείχε το κινητό του τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

Επίσης ο ύποπτος απέσπασε το κινητό τηλέφωνο και 400 ευρώ από την τσάντα της γυναίκας του παραπονούμενου που βρισκόταν στον καναπέ του διαμερίσματος . Κατά την διάρκεια του περιστατικού ο 22χρονος ύποπτος φέρεται , σύμφωνα με την καταγγελία να επιτέθηκε στον 27χρονο παραπονούμενο και στην σύζυγο του τελευταίου . Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του παραπονούμενου, ο δράστης χτύπησε με τα χέρια του τον ίδιο στο πρόσωπο και έσπρωξε την γυναίκα του.

Οι τρεις ύποπτοι ακολούθως τράπηκαν σε φυγή. Οι δύο παραπονούμενοι ο 27χρονος και η σύζυγος του μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου αφού εξετάστηκαν έλαβαν εξιτήριο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκαν τα στοιχεία του υπόπτου και εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 22χρονου . Αυτός , εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας λίγο πριν τις 22:30 χτες το βράδυ , και συνελήφθη.

Μετά την σύλληψη του η Αστυνομία μετέβη στο διαμέρισμα του 22χρονου όπου εντόπισε δύο γυναίκες ηλικίας 34 ετών και 47 ετών. Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα, τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου εντόπισαν ένα μαύρο τσαντάκι , το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ και άλλα μικρά ποσά σε χαρτονομίσματα συναλλάγματος. Επίσης σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο 22χρονος ύποπτος εντόπισαν ένα κινητό τηλέφωνο. Η Αστυνομία εκτιμά ότι τα ανευρεθέντα πιστεύεται ότι αποτελούν μέρος της κλαπείσας περιουσίας.

Εναντίον των δυο γυναικών που ήταν στο διαμέρισμα του υπόπτου εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν. Τα τρία πρόσωπα τελούν υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Support Local Business
Translate »