ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 40χρονος καταζητούμενος για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών


Συνελήφθη 40χρονος καταζητούμενος για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Όπως αναφέρεται στην αστυνομική ανακοίνωση, συνελήφθη το πρωί σήμερα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, άνδρας ηλικίας 40 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης αποθήκης και κλοπής. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 40χρονου καταζητούμενου, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, στις 22 Απριλίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Λίγο πριν τις 9.00 το πρωί της Κυριακής, μέλη του ΤΑΕ Πάφου, με την υποστήριξη μελών της Τροχαίας Πάφου, διενήργησαν επιχείρηση έρευνας, βάσει δικαστικού εντάλματος, στην κατοικία του 40χρονου, όπου εντόπισαν τον ίδιο και προχώρησαν στη σύλληψή του, βάσει του δικαστικού εντάλματος που είχε εκδοθεί και εκκρεμούσε εναντίον του.

Οι διερευνώμενες υποθέσεις αφορούν δύο ξεχωριστές διαρρήξεις αποθήκης που βρίσκεται στην επαρχία Πάφου, από την οποία κλάπηκε αριθμός ηλεκτρικών εργαλείων. Η πρώτη διάρρηξη διαπράχθηκε την 1η Φεβρουαρίου, 2021 και η δεύτερη διάρρηξη στις 26 Μαρτίου, 2021. Τις δύο υποθέσεις διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΗΦ)

Support Local Business
Translate »