ΠΑΦΟΣ: Υπό φρούρηση το εργοστάσιο επεξεργασίας λαδιών στην Αγία Βαρβάρα

Υπό φρούρηση από την Αστυνομία παραμένει το εργοστάσιο επεξεργασίας λαδιών στην βιομηχανική περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στο οποίο ξέσπασε πυρκαγιά στις 22:28 το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, εν αναμονή των εργασιών που θα διεξαχθούν στην οροφή του εργοστασίου ώστε να καταστεί ασφαλής για να εισέλθουν οι ειδικοί για περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ειδικοί εμπειρογνώμονες αναμένουν την διεξαγωγή εργασιών στην οροφή του εργοστασίου που θα ασφαλίσουν την οροφή πριν εισέλθουν στο κτήριο.

Από την φωτιά, το υποστατικό που είναι κατασκευασμένο από τσίγκους πολυουρεθάνης διαστάσεων 40Χ25μ υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ωστόσο από την πυρκαγιά προστατεύτηκαν ντεπόζιτα λαδιών. Εκτεταμένες ζημιές υπέστη ο χώρος επεξεργασίας λαδιών και τα γραφεία του εργοστασίου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για την κατάσβεση της φωτιάς είπε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέας Κεττής συνέδραμαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα.

Γύρω από την μονάδα αυτή λειτουργούν και άλλα εργοστάσια αλλά και κτηνοτροφικές μονάδες, ωστόσο η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψε τα χειρότερα και την επέκταση της φωτιάς σε παρακείμενα υποστατικά περιορίζοντας της στο μέρος που εκδηλώθηκε.

Την σκηνή επισκέφτηκαν από την πρώτη στιγμή μέλη του ΤΑΕ Πάφου, ο Βοηθός αστυνομικός διευθυντής Πάφου και αυτή αποκλείστηκε.

Support Local Business
Translate »