ΠΑΦΟΣ: To δίδυμο της προσφοράς βγαίνει ξανά στον δρόμο για τον ΠΑΣΥΚΑΦ αυτή τη φορά

Ο Πέτρος Στυλιανού Ππόλος, πρώην καρκινοπαθείς έχει συνδέσει το όνομά του με την προσφορά, την ανιδιοτέλεια και την αγάπη στον συνάνθωπο μας. Χρόνια τώρα όποτε χρειάστηκε έπιασε το ποδήλατό του και διένυσε μεγάλες και μικρές αποστάσεις για να συγκεντρώσει χρήματα για ευπαθείς ομάδες που το έχουν ανάγκη, πάντα με διάθεση, χαμόγελο και σφίγγοντας τα δόντια δίχως ποτέ να παραπονεθεί.

Δίπλα του πάντα βρίσκεται ο Γλαύκος Γλαύκου. Ο φίλος του, ο συνεργάτης του, το δεξί του χέρι. Οι δυο είναι μπροστά σε κάθε προσπάθεια για το καλό της πόλης μας και των ανθρώπων της. Δίδυμο προσφοράς και υπογραφή επιτυχίας.

Το Σάββατο λοιπόν οι δυο θα βάλουν ξανά τις φόρμες τους και θα βγουν στον δρόμο για την μεγάλη φιλανθρωπική ποδηλασία αγάπης για ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ που θα γίνει σε ολόκληρη την Πάφο!!

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με ανάρτησή τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Πέτρος και ο Γλαύκος καλούν όλους τους φίλους που θέλουν να κάνουν το έργο τους πιο εύκολο και θέλουν να συνεισφέρουν αγοράζοντας λαχεία του ΠΑΣΥΚΑΦ να επικοινωνήσουν μαζί τους για να περάσουν από κοντά τους!!

Να σημειωθεί πως με το λαχείο μπορεί κάποιος κερδίσει αυτοκίνητο και άλλα πλούσια δώρα!

Support Local Business
Translate »