ΠΑΦΟΣ: Της…Βενετίας το κάγκελο στα κυβερνητικά κτίρια- Πλημμύρισαν αρκετά γραφεία

Το έλα να δεις γίνεται στα κυβερνητικά κτίρια από χθες το απόγευμα με τις τελευταίες βροχοπτώσεις οι οποίες προκάλεσαν πλημμύρες σε αρκετά γραφεία των υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα πλημμύρισαν γραφεία προσωπικού στο Γραφείο Παιδείας, την Νομική Υπηρεσία και την Πολεοδομία ενώ αρκετοί φάκελοι καταστράφηκαν. Ευτυχώς στην περίπτωση της Νομικής Υπηρεσίας δεν έχουν καταστραφεί φακέλοι με ποινικές υποθέσεις όχι όμως απο τύχη αλλά χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του προσωπικού που έτρεχε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Το προσωπικό απο χθες αλλά και σήμερα το πρωί τρέχει να περισώσει ότι περισώζεται καλύπτοντας τους χώρους με ναυλο σε διάφορα σημεία που στάζει η οροφή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που το PafosPress εξασφάλισε με γραφεία να έχουν κυριολεκτικά εγκαταληφθεί αφού όπως μπορείτε και ιδίοις όμμασι να παρατηρήσετε έχουν κυριολεκτικά μετατραπεί σε …Βενετία.

Προσωπικό κλαθαριότητας επιστράτευσε με το πρώτο φως της μέρας κάδους και σφουγγαρίστρες αλλά το μέγεθος του προβλήματος δεν είναι εύκολο να περιοριστεί.

Δείτε τις φωτογραφίες οι οποίες μιλάνε κυριολεκτικά από μόνες τους.

Support Local Business
Translate »