ΠΑΦΟΣ: Τι έδειξε η νεκροτομή στον άτυχο Αντώνη

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη νεκροτομή επί της σορού του 22χρονου Αντώνη Θεοδοσίου, που έχασε τη ζωή του το Σάββατο, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την νεκροτομή, που διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου,φαίνεται να προκύπτει ότι ο θάνατος του άτυχου 22χρονου επήλθε από καρδιολογικό πρόβλημα, από πιθανό γενετικό υπόβαθρο, ωστόσο λήφθηκαν δείγματα από τη σορό του, τα οποία στάλθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις, από το Ινστιτούτο Νευρολογίας, για εξακρίβωση της αιτίας θανάτου.

Ο άτυχος 22χρονος, έχασε τις αισθήσεις του ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο, προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή, και ακολούθως τον μετέφερε στο στο νοσοκομείο Πάφου. Παρότι αρχικά ο 22χρονος επανήλθε, εντούτοις στη συνέχεια κατέληξε, με τους επί καθήκοντι ιατρούς να πιστοποιούν το θάνατό του.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σημειώνεται ότι η οικογένεια ο άτυχος 22χρονος αντιμετώπιζε καρδιακά προβλήματα και παρακολουθείτο από γιατρό, ενώ η οικογένειά του καταγγέλλει ιατρική αμέλεια.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου, που άρχισε τη λήψη καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα, ώστε να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη.

Στο μεταξύ, η κηδεία του 22χρονου, θα τελεστεί την ερχόμενη Τρίτη, 16 Μαρτίου, στις 11:00, από τον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου στην Λέμπα.

Έκκληση της οικογένειας, είναι όπως αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για την οικογένεια.

πηγή reporter

Support Local Business
Translate »