ΠΑΦΟΣ: Σε οκτώ σημεία σήμερα τα rapid tests

Σε οκτώ σημεία δειγματοληψίας θα βρίσκονται το Σάββατο οι κινητές μονάδες για τα rapid tests στην Επαρχία Πάφου, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας. Σε κάποια σημεία θα λειτουργήσουν διπλά συνεργεία άλλα και σε διευρυμένο ωράριο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7.30 το βράδυ.

Επίσης, rapid tests θα γίνονται και την Καθαρά Δευτέρα, σε σημεία και ώρες που θα ανακοινωθούν την Κυριακή.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, συνεχίζονται τα προγράμματα δωρεάν ελέγχου με rapid test αντιγόνου του γενικού πληθυσμού και των εργαζομένων, με γνώμονα τη διαρκή επιτήρηση της κοινότητας και των χώρων εργασίας.

Στην Επαρχία Πάφου σήμερα , θα λειτουργήσουν οκτώ σημεία για rapid test όπως στην Πλατεία Δημαρχείου, στην Πάφο από τις 8.30 π.μ. το πρωί μέχρι τις 5.30 μ.μ. το απόγευμα, στην Πρώην Οικία Επάρχου, στην Πάφο στην Οδό Γρίβα Διγενή επίσης από τις 8 π.μ. το πρωί μέχρι τις 7.30 μ.μ. το απόγευμα και στο Προαύλιο χώρο στάθμευση ERA KORIVOS, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 2, παρά το Παφιακό Στάδιο από τις 8.30 π.μ. το πρωί μέχρι τις 5.30 μ.μ. το απόγευμα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ακόμη στο Κοινοτικό Ιατρείο Τίμης από τις 8.30 π.μ. το πρωί μέχρι τις 5.30 μ.μ. το απόγευμα, στην Αίθουσα εκδηλώσεων Εκκλησίας Χλώρακας επίσης από τις 8.30 π.μ. το πρωί μέχρι τις 5.30 μ.μ. το απόγευμα, και στην Πλατεία Κοινοτικού Συμβουλίου Μεσόγης από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 5.30 μ.μ. το απόγευμα.

Επίσης στην Πλατεία Κοινοτικού Συμβουλίου Τσάδας από τις 8.30 π.μ. το πρωί μέχρι τη 1 μ.μ. και στο Κοινοτικό Ιατρείο Γιόλου από τη 1.30 μ.μ. μέχρι τις 5.30 μ.μ.
Στο μεταξύ χτες εντοπίστηκε 1 κρούσμα από 510 δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Στην Πάφο διενεργήθηκαν επίσης χθες 2.785 τεστ, με 2 να είναι θετικά και ποσοστό θετικότητας 0,07%. Ακόμη, στην Πάφο εντοπίστηκε ένα θετικό αποτέλεσμα από τα 1.474 τεστ, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος ελέγχου με rapid test αντιγόνου στο προσωπικό και τους μαθητές σχολείων και ποσοστό θετικότητας 0,07%.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι ανεξαιρέτως οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό σχολικών μονάδων οφείλουν υποβάλλονται υποχρεωτικά σε εβδομαδιαίο έλεγχο με rapid test αντιγόνου. Το πιστοποιητικό αρνητικού αποτελέσματος θα πρέπει να παρουσιάζεται κατά τους ελέγχους.
Διευκρινίζεται ότι οι πολίτες οφείλουν απαραίτητα να προσκομίζουν αποδεικτικό ταυτότητας (π.χ. ταυτότητα, άδεια οδήγησης, διαβατήριο, κτλ), για σκοπούς ταυτοποίησης.

Support Local Business
Translate »