spot_img
spot_img

ΠΑΦΟΣ: Πυρκαγιά σε όχημα στην παραλία Γεροσκήπου

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε ιδιωτικό όχημα στην παραλία της Γεροσκήπου, κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική προτού επεκταθεί.

Σύμφωνα με ανάρτηση στην Πλατφόρμα Χ του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή στις 18:37 το απόγευμα της Πέμπτης ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου μετέβη με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα μετά από κλήση που έλαβε για πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα στην παραλία της Γεροσκήπου στην επαρχία Πάφου.

«Η φωτιά κατασβέστηκε προτού επεκταθεί χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής», αναφέρει, προσθέτοντας ότι το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Support Local Business