Υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης , επικίνδυνης και αλόγιστης οδήγησης , πρόκληση κακόβουλης ζημιάς , παρεμπόδιση αστυνομικού κατά την διάρκεια εκτέλεσης του καθήκοντος του και άλλα τροχαία αδικήματα διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 38χρονου.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου το βράδυ της Κυριακής στις 22:10 μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στο χωριό Προδρόμι για σύλληψη 38χρονου καταζητούμενου, αναφορικά με υπόθεση επίθεσης ενός προσώπου και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.
Ο 38χρονος στην θέα των αστυνομικών εισήλθε στο όχημα του και οδηγώντας επικίνδυνα και αλόγιστα συγκρούστηκε στο μπροστινό μέρος του οχήματος τους προκαλώντας κάποιες ζημιές και ακολούθως διέφυγε .
Η Αστυνομία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για τον εντοπισμό του.