ΠΑΦΟΣ: Όλη η αλήθεια πίσω από τα σκυλάκια στην πίσσα (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)


Η είδηση που κυκλοφορεί από το πρωί ότι ασυνείδητοι πέταξαν στα σκουπίδια σκυλάκια μέσα σε πίσσα και τοποθετημένα σε σακούλια του Δήμου Πάφου παίρνει διαφορετικές διαστάσεις μετά από νέες πληροφορίες του PafosPress.


Συγκεκριμένα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες που έφτασαν κοντά μας τα σκυλάκια είχαν πέσει σε λίμνη με πίσσα στην Βιομηχανική περιοχή του Δήμου Πάφου.


Πολίτες και συγκεκριμένα δυο αδέλφια από την Πάφο εντόπισαν εγκλωβισμένα στην πισσά και τα λιπαντικά τα σκυλάκια και αμέσως έσπευσαν να τα απεγκλωβίσουν μετά από πολύωρες και υπεράνθρωπες προσπάθειες. Ακολούθως τα πήραν στον Σύνδεσμο Προστασίας Ζώων.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για να μπορέσουν να τα μεταφέρουν τοποθέτησαν στο όχημά τους παλιά σακούλια του Δήμου Πάφου που βρήκαν στην περιοχή αφού το σημείο που βρέθηκαν τα ζώα γειτνιάζει με τις εγκαταστάσεις του Δήμου Πάφου.


Ακολούθως αφού παρέδωσαν τα ζώα στον Σύνδεσμο και υπέγραψαν κιόλας ότι τα μετέφεραν ο Σύνδεσμος και οι εθελοντές του ανέλαβαν να τα περιποιηθούν βγάζοντας και σχετική ανακοίνωση ότι δυο σκυλάκια βρέθηκαν στα σκουπίδια και ήταν βουτηγμένα στην πίσσα.


Όπως και να έχει πάντως τέλος καλό όλα καλά και συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσους κινητοποιήθηκαν αφού και τα φιλοζωϊκά αισθήματα των δυο νεαρών αποδείχθηκαν σωτήρια και η δράση των εθελοντών καθοριστική.

Support Local Business