ΠΑΦΟΣ: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ και η θλιβερή ανθρώπινη ιστορία πίσω από τη φωτογραφία- Το 2022 παρόμοια συμπεριφορά- (Έγγραφα)

0
5

Μια πραγματικά θλιβερή ιστορία δυο γυναικών από κοινότητα της Πάφου αποκαλύπτει η φωτογραφία που κυκλοφόρησε χθες στα Social Media και προκάλεσε σάλο. Στη φωτογραφία απεικονίζονται δυο μεγάλες σε ηλικία γυναίκες, η μεν πρώτη να κάθετε στο πεζοδρόμιο σε στάση λεωφορείου στην λεωφόρο Ελλάδος κάτω απο δέντρο και η δεύτερη να ξαπλώνει σε αυτό.

Πέραν του γεγονότος ότι δεν υπάρχει στέγαστρο λεωφορείου στη συγκεκριμένη στάση, διαδικασία που όπως έχουμε πληροφορηθεί μετά από σχετική έρευνα βρίσκεται στο τελικό της στάδιο παγκύπρια, με την επιτύχοντα προσφοροδότη να έχει ήδη παρουσιάσει τα στέγαστρα στο Υπ. Μεταφορών, η συγκεκριμένη ηλικιωμένη γυναίκα δεν είναι η πρώτη φορά που ξαπλώνει στο πεζοδρόμιο μέχρι να έρθει το λεωφορείο.

Αυτές θα είναι οι στάσεις των λεωφορείων που έχουν εγκριθεί και θα ξεκινήσουν να τοποθετούνται σε όλη την Κύπρο

Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε σε προηγούμενό μας άρθρο, πριν δυο χρόνια, ημερομηνίας 21 Φεβρουαρίου 2022 συνέβη το ίδιο ακριβώς περιστατικό με τη θυγατέρα της γυναίκας να κάθεται στο μπετόν δίπλα και την ίδια να ξαπλώνει και πάλι στο πεζοδρόμιο.

Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε το 2022 στο PafosPress

Το περιστατικό αυτό μας οδήγησε να αναζητήσουμε τι κρύβεται πίσω από αυτή τη συμπεριφορά; Επικοινωνήσαμε λοιπόν με τον Δήμο Πάφου, τον ΟΣΥΠΑ, το Υπουργείο Μεταφορών και αναγκαστικά, όπως αποδείχθηκε στην πορεία, με το Γραφείο Ευημερίας, τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, το Υγειονομείο, την Αστυνομία και το Κοινοτικό Συμβούλιο της κοινότητας στην οποία διαμένουν οι δυο γυναίκες και το Δικαστήριο.

Το PafosPress πέραν από μαρτυρίες για τα όσα αφορούν τη θλιβερή αυτή ιστορία, σας παρουσιάζει και το ακριβές λεπτικό που αφορά τα διατάγματα που προηγήθηκαν αλλά και τα διατάγματα που είναι σε ισχύ σε σχέση με την υποχρέωση να απομακρυνθούν τα ζώα από το υποστατικό στο οποίο διαμένουν μαζί με τις δυο γυναίκες.

Την όλη ιστορία μπορείτε να την ακούσετε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί και την ανταπόκριση της ιστοσελίδας μας στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι του ΣΙΓΜΑ.