ΠΑΦΟΣ: Με το βλέμμα στραμμένο 2021 και στο μέλλον τα είπαν ΕΤΑΠ και Αναπτυξιακής Εταιρείας Αφροδίτη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πάφο συνάντηση μεταξύ στελεχών της ΕΤΑΠ Πάφου και αντίστοιχων στελεχών της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πάφου Αφροδίτη (ΑΝ.ΕΤ.Π.Α). Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ων συντονισμένων προσπαθειών της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) για αναβάθμιση και προώθηση της Υπαίθρου, με κύριο γνώμονα την ενίσχυση των προσπαθειών για ανάπτυξη του τουρισμού και αναχαίτιση της αστυφιλίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη συνάντηση έγινε μια εκτενής ανταλλαγή απόψεων και εξετάστηκαν διάφοροι παράμετροι που αφορούν κυρίως τη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027.

Ειδική αναφορά και ανταλλαγή απόψεων έγινε για την αναβάθμιση της υπαίθρου, αλλά και δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την αλιεία, καλύτερη οργάνωση και αναβάθμιση της προσφερόμενης εμπειρίας αλλά και προγραμματισμό ενόψει της νέας στρατηγικής αγροτικής ανάπτυξης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Παράλληλα, έγινε αλληλοενημέρωση για τρέχοντα θέματα, ενώ οι δύο φορείς ΕΤΑΠ και ΑΝ.ΕΤ Π. Α. διαβεβαίωσαν για τη συνέχιση και ενδυνάμωση της συνεργασίας ενόψει των νέων ευκαιριών που παρουσιάζονται.

Επιπρόσθετα, η ΑΝ.ΕΤ. Π.Α διαβεβαίωσε την ΕΤΑΠ Πάφου ότι θα προχωρήσει με τις απαιτούμενες παραστάσεις προς το αρμόδιο Υπουργείο ώστε η ΕΤΑΠ να περιληφθεί στους δικαιούχους για τα προγράμματα Leader.

Support Local Business
Translate »