ΠΑΦΟΣ: Καταγγέλνουν εργασιακό bullying στον Δήμο Πάφου- Πως απαντά ο Δήμαρχος; (2 ΒΙΝΤΕΟ)

Σε δίωρη αυθόρμητη στάση εργασίας κατήλθε σήμερα το προσωπικό του Δήμου Πάφου διαμαρτυρόμενο ότι στον εργασιακό του χώρο υπάρχουν απαράδεκτες συνθήκες απασχόλησεις η οποία αγγίζουν τα όρια του bullying.

Οι συγκεντρωθέντες εργαζόμενοι αναφέρθηκαν σε άσχημες συνθήκες εργασίες, υποστήριξαν ότι υπάρχει εκφοβισμός, ύβρεις και απρεπείς συμπεριφορές με κύριο εκφραστή τους τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

Η όλη κατάσταση μάλιστα έφτασε μέχρι και την Αστυνομία στην οποία διοικητική λειτουργός του Δήμου Πάφου προέβει σε καταγγελία μετά από αντιπαράθεση που είχε με τον Δήμαρχο την περασμένη Τρίτη. Η καταγγελία μάλιστα, εκτός από το κομμάτι της συμπεριφοράς αφορούσε και μη τήρηση των μέτρων για την Λοιμοκάθαρση αφού η κυρία Αναστασία Ρούτη Ελευθεριάδου ανέφερε ότι ο κ. Φαίδωνος μπήκε στο γραφείο της, της φώναζε για διαφωνία που είχαν στη δουλειά και δεν φορούσε ούτε προστατευτική μάσκα όπως προβλέπουν τα διατάγματα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η κυρία Ελευθεριάδου έκανε λόγω για προσβολές, ψυχολογική βία και έπαρση από πλευράς του Δημάρχου. Το τι δήλωσε η ίδια αλλά και ο επίσης εργαζόμενος στον Δήμου Κώστας Λιασίδης μπορείτε να τα ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

“Απών αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του” ανέφερε απαντώντας στις κατηγορίες ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος. Ο κ. Φαίδωνος είπε ότι οι καταγγελίες της κυρίας Ελευθεριάδου προέκυψαν μετά από συζήτηση που έγινε μεταξύ τους και στην οποία η τελευταία δεν ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά της.

Πίσω από όλο αυτό είπε ο κ. Φαίδωνος υπάρχουν άλλα κίνητρα λέγοντας πως πρωτίστως οι συμπεριφορές αυτές προκύπτουν από αντιδράσεις σε όσους καλούνται να ασκήσουν επαρκώς τα καθήκοντά τους κάτι για το οποίο ο ίδιος πάντα θα διεκδικεί. Ανέφερε μάλιστα ότι οποιαδήποτε αμέλεια καθήκοντος δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από την υπηρεσία.

Είπε επίσης ότι οι αντιδράσεις αυτές και η στάση εργασίας στηρίζεται από τις συντεχνίες οι οποίες δεν δέχθηκαν ότι με την ανάληψη των καθηκόντων του έπαψαν να συναποφασίζουν και να συνδιοικούν αλλά και να καθορίζουν την τύχη του Δήμου.

Τέλος ο κύριος Φαίδωνος έκανε λόγω και για πολιτικές σκοπιμότητες οι οποίες έχουν φόντο τις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δεκέμβρη. Ακούστε τι δήλωσε ο κ. Φαίδωνος στο βίντεο που ακολουθεί.

Support Local Business