ΠΑΦΟΣ: Έτοιμο το Περιφερειακό Πολυδύναμο Κέντρο Ενασχόλησης νέων και παίδων στον Κάθηκα

Ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Πολυδύναμο Κέντρο Ενασχόλησης νέων και παίδων στο Κάθηκα κόστους 1,08 εκατομμυρίων συν ΦΠΑ, σύμφωνα με την Έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου.

Όπως ανέφερε η κ. Λάμπρου το Περιφερειακό Πολυδύναμο Κέντρο Ενασχόλησης νέων και παίδων του Ακάμα στον Κάθηκα είναι συγχρηματοδοτούμενο έργο από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και κρατικό κονδύλι μέσω της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου. Ήδη, είπε, προωθείται πρόγραμμα συνεργασίας του ΚΣ Κάθηκα για εκπαιδευτικά και άλλα θέματα. Πρόσθεσε επίσης πως στο Περιφερειακό Πολυδύναμο Κέντρο Ενασχόλησης νέων και παίδων, περιλαμβάνονται χώροι φιλοξενίας εκπαιδευτών και νέων.

Εξάλλου, σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΚΣ Κάθηκα Μενέλαος Τούρβας ανέφερε πως το κέντρο περιλαμβάνει χώρους φιλοξενίας και εκπαίδευσης για περιβαλλοντικά κυρίως θέματα και θα χρησιμοποιείται από φοιτητές από την Κύπρο και το εξωτερικό. Ήδη, είπε, η διαχειριστική επιτροπή έχει υπογράψει σχετική συμφωνία με τον μη κυβερνητικό οργανισμό Terra Cypria.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σημειώνεται πως στον Κάθηκα, στα πλαίσια των έργων του Ακάμα που σχεδίασε η πρώην Διευθύντρια των έργων του Ακάμα Αντωνία Θεοδοσίου περιλαμβάνεται και το περιφερειακό κέντρο πτηνοπανίδας και χερσαίας χλωρίδας που θα διαθέτει ψηφιοποιημένο όλο το υλικό

Support Local Business
Translate »