ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε τρεις

Υπό κράτηση τέθηκαν τρία πρόσωπα ηλικίας 27, 24, και 26 ετών για υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες έγινε έρευνα, κατόπιν εντάλματος που εκδόθηκε από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, σε κατοικία 27χρονου, υπόπτου για διαρρήξεις.
Κατά την διάρκεια της έρευνας, ανευρέθησαν στο σπίτι ένα διαγνωστικό αυτοκινήτου, μαζί με την θήκη του, αξίας 1000 ευρώ και ένα ψηφιακό πολύμετρο, άγνωστης μάρκας, αξίας 30 ευρώ. Επίσης εντοπίστηκε μια τηλεόραση 42 ιντσών.

Ανακρινόμενος ο 27χρονος σχετικά με την προέλευση των αντικειμένων, κατανόμασε ως προμηθευτή του για το διαγνωστικό αυτοκινήτου έναν 24χρονο, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. Όπως ανέφερε στις ανακριτικές αρχές ο 27χρονος, του το προμήθευσε ο 24χρονος, με σκοπό να το πουλήσει για 500 ευρώ και να λάβει ως προμήθεια το ποσό των 100 ευρώ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όσον αφορά την τηλεόραση, ο 27χρονος κατονόμασε 26χρονη, η οποία είναι επίσης γνωστή στην Αστυνομία για διαρρήξεις και κλοπές.

Τόσο ο 27χρονος, όσο και τα άλλα δύο πρόσωπα που κατονόμασε, έχουν συλληφθεί και τέθηκαν υπό κράτηση. Η υπόθεση τους αναμένεται να καταχωρηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Support Local Business