ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 35χρονη

Διάταγμα κράτησης μιας ημέρας εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 35χρονης για υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδής παραστάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 35χρονη από χωριό της επαρχίας Πάφου εναντίον της οποίας εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης από το 2016 για πέντε υποθέσεις απόσπασης χρημάτων με ψευδής παραστάσεις που διαπράχθηκαν στην Πάφο συνελήφθη χτες.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, η 35χρονη φέρεται να ξεγελούσε τους παραπονούμενους που κατήγγειλαν την υπόθεση στην Αστυνομία, λέγοντας τους ότι θα επενδύσει τα χρήματα τους και ακολούθως μετά από κάποιες διαδικασίες δεν τους τα επέστρεφε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αρχικά, σύμφωνα με τις καταγγελίες, η 35χρονη προσέγγιζε τoυς παραπονούμενους και υποσχόταν μεγάλο ποσοστό κερδών για επενδύσεις μικρών χρηματικών ποσών. Όταν όσοι εξαπατήθηκαν λάμβαναν τα πρώτα κέρδη έδιναν μεγαλύτερα ποσά στην 35χρονη για νέες επενδύσεις η οποία όμως στην συνέχεια εξαφανιζόταν.

Η 35χρονη συνελήφθη χτες και τέθηκε υπό μονοήμερη κράτηση προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Support Local Business
Translate »