ΠΑΦΟΣ: Αλαλούμ στο Νοσοκομείο με τους εμβολιασμούς- Απίστευτη ταλαιπωρία του κόσμου


Αρκετά είναι τα παραπονα που φτάνουν στην ιστοσελίδα μας από το πρωί σε σχέση με το εμβολιαστικο κέντρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Γυναίκα που επικοινώνησε μαζί μας ανέφερε ότι βρίσκεται στο χώρο από τις 7.00 πμ σήμερα και μέχρι πριν τις 12.30 κανένας δεν επικοινώνησε μαζί της για να την ενημερώσει για το πότε θα προχωρήσει σε εμβολιασμό.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, λίγο μετά τις 12.30 μια λειτουργός του Τμήματος βγήκε έξω και ενημέρωσε τον κόσμο ότι έμειναν μόνο 16 εμβόλια δίχως ωστόσο να ξέρει κανείς αν έχει σειρά να εμβολιαστεί η όχι.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Να αναφερθεί, συμπλήρωσε, “ότι μας έδωσαν ένα χαρτάκι το πρωί στις 7-8 που υποθετικά επιβεβαίωνε ότι θα εμβολιαστούμε σήμερα και ότι ήταν μετρημένα εκείνα τα χαρτάκια που έδιναν. Τελικά απλά μας ταλαιπωρουν… “

Η ίδια κατάσταση και το ίδιο αλαλούμ ταλαιπωρίας επικρατούσε και χθες στο μέρος με αρκετούς συμπολίτες μας που θέλουν να εμβολιαστούν να κάνουν λόγο για έλλειψη επαρκούς οργάνωσης.

Είναι απορίας άξιο συμπληρώνουν πως από τη μια η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας παροτρύνουν τον κόσμο να εμβολιαστεί και ταυτόχρονα δημιουργούν τόσα πολλά προβλήματα οι χειρισμοί στους οποίους οι αρμόδιοι προβαίνουν;

Support Local Business
Translate »