Οριστική κατακύρωση χωρίς ενστάσεις για τον δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς

Με οριστική κατακύρωση χωρίς ενστάσεις προχωρά ο δρόμος Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, σύμφωνα με το ΕΒΕ Πάφου.

Σε ανακοίνωση του ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου, Γιώργος Μάης, αναφέρει πως είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννη Καρούσο, ο οποίος του μετέφερε τα «ευχάριστα νέα» αναφορικά με το δρόμο Πάφου – Πόλις Χρυσοχούς.

Ο κ. Μάης είπε ότι σύμφωνα με την πληροφόρηση από τον Υπουργό, μετά και τις εξελίξεις που σημειώθηκαν για το έργο στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών, το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών είχε προχωρήσει σε κατακύρωση του Διαγωνισμού «Μελέτη και Κατασκευή του Αυτοκινητοδρόμου Πάφου Πόλης Χρυσοχούς, Τμήμα 1 – Φάση (Α)» στον επιτυχόντα προσφοροδότη και απέμενε ουσιαστικά να παρέλθει ο χρόνος που δικαιούντο τα επηρεαζόμενα μέρη για να προχωρήσουν σε ενστάσεις.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο χρόνος χρήσης του πιο πάνω δικαιώματος έχει εκλείψει και ως εκ τούτου, προστίθεται σε σχετική ανακοίνωση, η προσφορά έχει οριστικά κατακυρωθεί στον επιτυχόντα προσφοροδότη και «αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει αυτό το σημαντικό έργο υποδομής για την πόλη και Επαρχία Πάφου που για δεκαετίες τώρα συζητείτο».

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου ευχαρίστησε τον Υπουργό για την στήριξη του στις προσπάθειες αυτές, καθώς και για τους χειρισμούς από μέρους του ιδίου και γενικά των υπηρεσιακών του Υπουργείου του και σημείωσε ότι το Επιμελητήριο θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης του έργου.

Support Local Business
Translate »