10.9 C
Paphos
Sunday, January 29, 2023

Οργανώσεις, συνδέσμοι, φορείς και σωματεία αποχαιρετούν τον Μιχάλη Παυλίδη

Θλίψη και οδύνη προκάλεσε σε όλη την Πάφο ο θάνατος του Μιχάλη Παυλίδη. Φορείς και οργανώσεις, άτομα και εκλελεγμένοι αποχαιρετούν με ανακοινώσεις τους και αναρτήσεις τον τέως Δήμαρχο Γεροσκήπου και τον άνθρωπο Μιχάλη Παυλίδη.

Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου 

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Δ.Σ και η Διεύθυνση της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον πρόωρο και άδικο   χαμό του φίλου Δημάρχου Γεροσκήπου, Μιχάλη Παυλίδη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Φτωχότερη είναι πλέον η ΕΤΑΠ Πάφου και η κοινωνία ολόκληρης  της Πάφου.  Ο Μιχάλης Παυλίδης ξεχώριζε για πολλά, χαρακτηριστική όμως ήταν η εργατικότητα στον επαγγελματικό και πολιτικό χώρο που δραστηριοποιήθηκε, η δημοκρατικότητα της προσωπικότητας και το ήθος του χαρακτήρα του.

Όλοι θα τον θυμόμαστε και θα αποτελεί δυσαναπλήρωτη απώλεια η απουσία της δράσης του για την τοπική μας κοινωνία.

Συμμεριζόμαστε τον βαθύ πόνο της οικογένειάς του.

Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος

Ο Μιχάλης Παυλίδης μας αφήνει πολλά για να τον θυμόμαστε. Ο Δήμαρχος που αγαπούσε την Γεροσκήπου του αλλά και την Επαρχία μας, ο επιχειρηματίας με το κοινωνικό πρόσωπο,ο άνθρωπος της εξωστρέφειας,της ευχάριστης παρέας και της ποιοτικής διασκέδασης.

Ο Δήμος Πάφου και εγώ προσωπικά χάσαμε ένα καλό φίλο και ένα πολύτιμο συνεργάτη.Τ α συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του. Αιωνία του η μνήμη.

Ο ΣΙΚΑΠ αποχαιρετά το Μιχάλη Παυλίδη

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ, εκφράζουν βαθύτατη θλίψη για τον πρόωρο χαμό του Δημάρχου Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη.

Από σήμερα η κοινωνία της Γεροσκήπου και της Πάφου, γενικότερα είναι φτωχότερη. «Έφυγε» ένας αγαπητός άνθρωπος που πρόσφερε πολλά στην τοπική κοινωνία από τη θέση του δημάρχου και του δημοτικού συμβούλου, νωρίτερα.

Η αγάπη του για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Γεροσκήπου και των κατοίκων της,  ήταν μεγάλη. Όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο για το ήθος και τον έργο του Μάκη Παυλίδη.

Εκφράζουμε  τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Αιωνία του η μνήμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει φίλε Μάκη.

ΔΣ Ιδρύματος Μαργαρίτας Λιασίδου

Εκ μέρους του Δ.Σ., της Διεύθυνσης, του προσωπικού και των παιδιών του Ιδρύματος Μαργαρίτας Λιασίδου, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του τέως Δημάρχου Γεροσκήπου.

Ο αγαπητός μας Δήμαρχος Μιχάλης Παυλίδης βρισκόταν πάντα στο πλευρό του Ιδρύματος, στηρίζοντας και βοηθώντας το έργο μας. Καλό παράδεισο.

“Θλίψη για το θάνατο του Μιχάλη Παυλίδη από το Δ.Σ. του Πετριδείου Ιδρύματος”   

Τη βαθιά θλίψη του για το θάνατο του τέως Δημάρχου Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη ο οποίος απεβίωσε το απόγευμα της Τρίτης  σε ηλικία 67 ετών, εκφράζει  το Δ.Σ. του Πετριδείου Ιδρύματος . 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Πετριδείου Ιδρύματος,  η συνεργασία του Πετριδείου Ιδρύματος με τον τέως Δήμαρχο Γεροσκήπου χρονολογείτο πολλά χρόνια με αποκορύφωση την ίδρυση της “Πετριδείου” Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γεροσκήπου  το Νοέμβριο του 2016  που έγινε κατορθωτή μετά τη γενναιόδωρη χορηγία του Πετριδείου Ιδρύματος , του οργανισμού των αείμνηστων ευεργετών της Πάφου, Χριστόδουλου και Μαρίας Πετρίδου, που αποτελεί φορέα ενίσχυσης του πολιτισμού στην πόλη.  

Το Πετρίδειο Ίδρυμα πέρα από τη χορηγία του για τη δημιουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ενισχύει, κάθε χρόνο με καινούργιες εκδόσεις και βιβλία τα οποία καταγράφονται και η συνεργασία του με τον τέως Δήμαρχο Γεροσκήπου υπήρξε καθοριστική στην επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από τον εμπλουτισμό της πολιτιστικής ζωής της τοπικής κοινωνίας.  

Ο εκλιπών, προστίθεται στην ανακοίνωση,  υπήρξε ένας ειλικρινής φίλος του Πετριδείου Ιδρύματος, ενώ με την δράση του συνέβαλε στην αναβάθμιση της εικόνας της  Γεροσκήπου  και στην περεταίρω προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Ταυτόχρονα σημειώνει με την παραμονή του στο αξίωμα του Δημάρχου Γεροσκήπου για δέκα περίπου χρόνια, χαρακτηρίστηκε από το ανθρώπινο πρόσωπο  και το  υψηλό πολιτικό ήθος προς όφελος των δημοτών της Γεροσκήπου. 

Το Πετρίδειο Ίδρυμα εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια  του αείμνηστου Μιχάλη Παυλίδη. 

Σημειώνεται πως ο τέως Δήμαρχος Γεροσκήπου είχε δώσει συνέντευξη στο Πετρίδειο Ίδρυμα τον Οκτώβριο του 2021.  

To Διοικητικό Συμβούλιο του Πετριδείου Ιδρύματος  αποφάσισε όπως εκπροσωπηθεί στην κηδεία του εκλιπόντος .  

Γεωργία Dötzer πρώην διευθύντρια Πάφος 2017

Στο καλό Μιχάλη Παυλίδη, φίλε Δήμαρχε της Γεροσκήπου. Σκοτείνιασε σίγουρα το φως σήμερα στην Γεροσκήπου. Δοτικός, φωτεινός και γενναιόδωρος σε όλες τις συναντήσεις μας, είτε για το Πάφος2017, είτε σε δράσεις μετά, είτε μόνο για ένα καφέ ή ένα κρασί. Εκεί που βιάστηκες να πας, ελπίζω να βρεις πολλές ευκαιρίες να γελάς και να περνάς καλά…Σε όλη την οικογένεια, τους φίλους σου, τη Γεροσκήπου, θερμά συλλυπητήρια.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ