24.9 C
Paphos
Friday, July 11, 2025
spot_img

Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε 46χρονο – Κακοποιούσε σεξουαλικά 13χρονη

Σε ποινή φυλάκισης 8 χρόνων καταδικάστηκε σήμερα 46χρονος ο οποίος κρίθηκε ένοχος για αδικήματα που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης η οποία κατά τον ουσιώδη χρόνο ήταν μόλις 13 ετών.

Ο καταδικασθείς ήταν τότε συμβίος της μητέρας του κοριτσιού ενώ τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2021 και 2022. 

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο 46χρονος προέβη στις αποτρόπαιες πράξεις του σε διάφορες ημερομηνίες μεταξύ των ετών 2021 και 2022, όταν συμβίωνε με τη μητέρα του κοριτσιού, που τότε ήταν 13 χρόνων.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με το Δικαστήριο, τα αδικήματα σεξουαλικής φύσεως εις βάρος του ανήλικου κοριτσιού ήταν επαναλαμβανόμενα. 

Η διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών με κύριο μάρτυρα την ανήλικη η οποία κρίθηκε αξιόπιστη από το δικαστήριο.

Στην απόφαση του το κακουργιοδικείο αναφέρει ότι τα αδικήματα σε βάρος της ανήλικης ήταν επαναλαμβανόμενα και λάμβαναν χώρα τόσο στην επαρχία Λάρνακας όσο και εκτός.  

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ