Ο “Μίχαλος” διεκδικεί ξανά τον τίτλο “Καλύτερο Κυπριακό Σουβλάκι”

Σε μια ξεχωριστή κατηγορία συγκαταλέγεται το σουβλατζίδικο ο Μίχαλος στην Πάφο αφού μετά την βράβευση του το 2018 ως το καλύτερο σουβλάκι της Κύπρου από τα βραβεία Check In Cyprus φέτος φιλοδοξεί και πάλι να βρεθεί στην κορυφή.

Για όσους τυχερούς είχαν τη χαρά να γευτούν τα σουβλάκια στον Μίχαλο θα έχουν να λένε και σίγουρα θα μπορούν να πιστοποιήσουν ότι δικαίως η παραδοσιακή ταβέρνα στο κέντρο της Πάφου συγκαταλέγεται στα “ελίτ σουβλατζίδικα” όλης της Κύπρου.

Ας μην ξεχνάμε ότι το σουβλάκι είναι μεταξύ άλλων από τα αγαπημένα φαγητά των Κυπρίων και σίγουρα μια τέτοια αναγνώριση μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι όλοι μας είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε και κυρίως… “να τιμήσουμε” το καλό σουβλάκι.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Μίχαλος διεκδικεί και φέτος την πρωτιά στα βραβεία Cyprus Eating Awards 2020  και δεν έχετε παρά να τον ψηφίσετε για να έρθει και πάλι το βραβείο στην πόλη μας, άλλωστε ως Παφίτες είμαστε γνωστοί καλοφαγάδες και το καλό φαγητό μπορούμε να το αναγνωρίσουμε!!!

Όπως γράφει και το Check In Cyprus “Οι λάτρεις του καλού φαγητού έχουν βρει το στέκι τους στην περιοχή Μουσαλάς της Πάφου. Ο Μίχαλος έχει αποκτήσει φανατικούς θαμώνες, που σταθερά θα απολαύσουν το νόστιμο σουβλάκι του στην παφίτικη πίτα παρέα με παγωμένη μπιρίτσα.
(26936457) Πάφος.

Support Local Business
Translate »