Ο καλύτερος κήπος για καλό φαγητό και χαλάρωση είναι στην Πάφο

0
329

Ολοένα και καλύτερη είναι η πρόταση που έχει να παρουσιάσει για το υπόλοιπο της Άνοιξης και φυσικά για το Καλοκαίρι η εταιρεία Tricolore Pizza & Pasta στην Χλώρακα. 

Σε μια όαση “βυθισμένη” σε πορτοκαλιές, λεμονιές και άλλα καρποφόρα δέντρα το Tricolore Pizza & Pasta αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ξεκούραση, χαλάρωση και βεβαίως καλό φαγητό. 

Σε ένα περιβάλλον το οποίο βρίσκεται δίπλα μας αλλά ταυτόχρονα μας “ταξιδεύει” σε ένα μέρος που μοιάζει με ησυχαστήριο η Tricolore Pizza & Pasta ετοίμασε και εξόπλισε περαιτέρω τον κήπο της για τους απαιτητικούς και εκλεκτικούς της πελάτες. 

Ο κήπος της Tricolore Pizza & Pasta  ο οποίος πλέον έχει εξοπλιστεί και με ένα πλήρη παιδότοπο είναι η καλύτερη επιλογή για φαγητό και μπύρα το βράδυ, για θέαση ενός αθλητικού γεγονότος αλλά και για μια ξεκούραστη εξόρμιση όπου τα μικρά παιδιά της οικογένειας θα απασχοληθούν και θα παίξουν με την ψυχή τους.  

Ασυζητητί λοιπόν ο καλύτερος κήπος για χαλάρωση στην Κύπρο είναι στην Πάφο και φέρει την υπογραφή της Tricolore Pizza & Pasta!