Ακόμη ένα θετικό περιστατικό κορωνοϊού καταγράφηκε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και αφορά γιατρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόκειται για άντρα γιατρό ο οποίος φαίνεται να προσβλήθηκε από τον ιο μέσα από το Νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα σε επαφές που είχε με επιβαιβεωμένο κρούσμα.

Πριν δυο ημέρες ο γιατρός ένιωσε κάποια συμπτώματα της ασθένειας και έδωσε δείγμα ενώ σήμερα, νωρίς το βράδυ, ενημερώθηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος γιατρός εδώ και μέρες βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό, εξέλιξη που αν μη τι άλλο μπορεί να εξελιχθεί ως σωτήρια για την διασπορά ή όχι του ιού.

Πάντςω όπως καθορίζεται και από το πρωτόκολλο, ο γιατρός έδωσε τη λίστα επαφών του για τις τελευταίες ημέρες για να ξεκινήσει η ιχνηλάτηση με στόχο να περιοριστεί η εξάπλωση τόσο εντός της νοσοκομειακής κοινότητας όσο και στην πόλη της Πάφου η οποία εδώ και δυο παρουσιάζει ευτυχώς μόλις 2 περιστατικά, ένα χθες με ιδιώτη γιατρό και ένα σήμερα.

Το κρούσμα επιβεβαίωσε μιλώντας στο PafosPress.com ο προσωρινός διευθυντης του ΓΝ Πάφου, Δρ Ιωσήφ Μουτήρης ο οποίος όμως δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες πριν έχει επίσημη ενημέρωση από το Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας αλλά και τον ΟΚΥπΥ.