Κανένα περιστατικό ασθένειας στην Πάφο δεν έχει χαρακτηριστεί ως ύποπτο για κορονοϊο σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com.

Ο πανικός που έχει καταβάλει τους πάντες απο το απόγευμα μετά από φήμες, ψίθυρους και δημοσιεύματα ότι στο Νοσοκομείο Πάφου υπήρχε ύποπτο κρούσμα κορωνοϊου άδικα έχει δημιουργηθεί γιατί κανένα περιστατικό που εξετάστηκε δεν κρίθηκε ως τέτοιο.

Ο λόγος που όλο αυτό πήρε αχρείαστες και ζημιογόνες για τον τόπο μας διαστάσεις έχει να κάνει με επίσκεψη γυναίκας από Ασιατική χώρα, το Νεπάλ συγκεκριμένα, η οποία επισκέφθηκε τις Πρώτες Βοήθειες με συμπτώματα γρίππης και ήθελε να εξεταστεί γιατί στον χώρο εργασίας της υπάρχουν και Κινέζοι οι οποίοι τον τελευταίο καιρό για προληπτικούς λόγους δεν παρουσιάζονταν κανονικά στο μέρος.

Αμέσως στο Νοσοκομείο έγιναν όλα τα απαιτούμενα, ενημερώθηκαν οι επιδημιολόγοι του ΟΚΥΠΥ και του Υπουργείου Υγείας και μετά από την εξέταση της ασθενούς δεν κρίθηκε σκόπιμο να γίνουν καν οι απαιτούμενες εξετάσεις για κρούσμα κορονοϊου.

Η ασθενής μάλιστα αφού έλαβε τη σχετική περίθαλψη, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πήρε εξιτήριο και πήγε στο σπίτι της δίχως να χρειαστεί ούτε πρωτόκολλα να εφαρμοστούν, ούτε σε καραντίνα να μπει η ίδια ή οι οικείοι της.

Με λίγα λόγια, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ουτε ΚΑΝ ΥΠΟΠΤΟ κρούσμα κορωνοϊου στην Πάφο!