Νέες επαύλεις και ημιανεξάρτητες κατοικίες από την Aristo Developers (ΤΙΜΕΣ)

Η Aristo Developers εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της στην Πάφο προσθέτοντας μια νέα ανάπτυξη Επαύλεων 3 και 4 υπνοδωματίων καθώς επίσης και Ημιανεξάρτητων Κατοικιών 2 και 3 υπνοδωματίων σε μια πανέμορφη περιοχή στα Μανδριά, στην επαρχία Πάφου.

Το νέο έργο του ομίλου φέρει την ονομασία “ZEPHYROS VILLAGE 3” και αναπτύσσεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στα Μανδριά στην επαρχία Πάφου σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον κοντά σε εστιατόρια, κοινοτικές υπηρεσίες και λίγα μέτρα από αμμώδεις παραλίες!

Τόσο οι επαύλεις όσο και οι κατοικίες χαρακτηρίζονται από τους άνετους, ευρύχωρους αλλά και λειτουργικούς τους χώρους καθώς επίσης και τον μοντέρνο τους σχεδιασμό. Οι κατασκευαστικές προδιαγραφές σε αυτό το νέο έργο της Aristo Developers έχουν γίνει στην βάση κορυφαίας ποιότητας υλικών κατασκευής και τεχνολογικά προηγμένων εγκαταστάσεων.
Οι τιμές των ημιανεξάρτητων κατοικιών ξεκινούν από €260,000 + φ.π.α και των επαύλεων από €325,000 + φ.π.α ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα κρατικής ενίσχυσης στα πλαίσια αγοράς πρώτης κατοικίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Aristo Developers, παραμένει πρωτοπόρος στον τομέα Ανάπτυξης Γης και συνεχίζει να αναπτύσσεται σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας έργα διεθνών προδιαγραφών εξυπηρετώντας τις ανάγκες του διεθνούς πελατολογίου της και ενισχύοντας παράλληλα την οικονομία και την ευημερία της χώρας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη παρουσίαση του “ZEPHYROS VILLAGE 3” και άλλων έργων του ομίλου επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.aristodevelopers.com

Support Local Business
Translate »