Το καλύτερο οφτό κλέφτικο της Κύπρου θα το φάτε στην Πάφο και με θέα τη θάλασσα

Ένα μοναδικό και ακαταμάχητο προορισμό εντόπισε για φέτος το Καλοκαίρι η ομάδα του PafosPress στα πλαίσια διάφορων παρουσιάσεων για εξόδους που κάνουμε πάντα τέτοια εποχή.

Το μέρος αυτό συνδυάζει τα πάντα.

Ίσως κάτι περισσότερο από τα πάντα αφού εκτός από τη μοναδική του τοποθεσία και τη καθηλωτική διαδρομή μέχρι το σημείο η οποία σε ανταμοίβει με απαράμιλλης ομορφιάς εικόνες, στο Nature Cafe Restaurant στις Θαλασσινές Σπηλιές Πέγειας θα βρεις και καταπληκτικό φαγητό!

Ολόφρεσκο Φαγητό! Δίχως υπερβολή! Ολόφρεσκο και το επαναλαμβάνουμε πολύ συνειδητά. Εδώ ο Κούλλης, η Χριστιάνα αλλά και η υπόλοιπη ομάδα του εστιατορίου Nature Cafe Restaurant το οποίο βρίσκεται 100 μέτρα (δεξία) πριν τις Θαλασσινές Σπηλιές θα σας σερβίρουν από κλέφτικο και σούβλα μέχρι και παραδοσιακούς μεζέδες με τα πιο αγνά υλικά.

Καππάρι και ελιές που έφτιαξαν και μάζεψαν οι ίδιοι, χαλούμι φρέσκο από μάντρες στον Ακάμα, κρέας ολόφρεσκο που επιλέγει ο ίδιος ο Κούλλης που χρόνια τώρα φτιάχνει και πουλά κλέφτικο. Ένα κλέφτικο που λιώνει στο στόμα και που είναι 100% Ο-ΛΟ-ΦΡΕ-ΣΚΟ. 

Ο χώρος είναι μοντέρνος αλλά συνάμα και παραδοσιακός, με επίπλωση, τραπέζια και καρέκλες, που φτιάχτηκαν αποκλειστικά για το μαγαζί, δίχως καμία έκπτωση σε κανένα σημείο της όλης διαδικασίας. Δέντρα που δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό, δίπλα απο μπανανιές αλλά και με θέα τη θάλασσα όποια ώρα της ημέρας και αν επιλέξετε να επισκεφθείτε το Nature Cafe Restaurant θα γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός.

Εκείνο που θα κρατήσετε φεύγοντας είναι την αφθεντικότητα των δημιουργών του, την αγάπη του Κούλλη για τη δουλειά του και τη λατρεία για την περιοχή του. Ένας άνθρωπος γνήσιος, φιλόξενος και αβίαστα ευγενικός που έχει στόχο να εξυπηρετήσει τους καλεσμένους του λες και τους φιλέψει στο ίδιο το το σπίτι.

Μην παραλείψετε να κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας στο τηλέφωνο 96 723010

Καθαρή, ατόφια Παφίτικη φιλοξενία!

Μην ξεχάσετε φεύγοντας να ρωτήσετε τον Κούλλη που οφείλεται το μυστικό για το καταπληκτικό οφτό κλέφτικο και δεν θα διστάσει να σας αποκαλύψει το μυστικό του!

Tip!

Αξίζει να γνωρίζετε ότι το Κλέφτικο σερβίρεται κάθε Παρασκευή και η σούβλα κάθε Κυριακή ενώ τις υπόλοιπες μέρες μπορείτε να βρείτε από μεζέδες μέχρι και μαγειρευτά σπιτικά φαγητά, κουπέπια, μακαρόνια του φούρνου και διάφορα άλλα!!!!