10.9 C
Paphos
Thursday, February 2, 2023

Mummy & Me Wellness Center: Το Κέντρο που κάνει την σχέση μάνας- παιδιού ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ

Ο δεσμός ανάμεσα στη μητέρα και το παιδί της δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα στον κόσμο. Είναι μια σχέση που όμοια της δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ.
Αυτή τη υπέροχη και όμορφη σχέση ήρθε να την ενισχύσει και να τη ενδυναμώσει ένα κέντρο στην Πάφο που κάθε στιγμή ανάμεσα σε μια μητέρα και ένα παιδί θα έχει μεγαλύτερη και πολλαπλάσια αξία από τώρα και στο εξής.
Ο λόγος για το Mummy & Me Wellness Center το οποίο βρίσκεται στην Πάφο και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Αθανασίου 5 στην περιοχή πίσω από την Κλινική Ευαγγελισμός (πολυκατοικία Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης/ απέναντι από το Alexander College).
Η ιδέα πίσω από τη δημιουργία του Mummy & Me Wellness Center ήταν να καλύψει κάθε πιθανό κενό που μπορεί να υπήρχε ανάμεσα στην μητέρα και το παιδί της και φυσικά να είναι σε θέση να παρέχει και να υποστηρίζει όλες τις γυναίκες σε αυτό το όμορφο ταξίδι της μητρότητας. Από την εγκυμοσύνη, τον τοκετό αλλά και τα πρώτα χρόνια της βρεφικής και παιδικής ανάπτυξης όλα με μπόλικη αγάπη και κάτω από μια στέγη!
Η ίδρυση του κέντρου και η ιδέα
Το Mummy & Me Wellness Center ιδρύθηκε από την Μαριλύν Αχιλλέως τον Μάρτιο του 2017. Η ιδέα για τη δημιουργία αυτού του εκπληκτικού κέντρου ευεξίας ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος όπου θα παρείχε διάφορες υπηρεσίες που αφορούν τη διατροφή, την υγεία και την εκγύμναση για ενήλικες και παιδιά. Επιπλέον, προωθεί την εκπαίδευση των γονέων, τη μητρότητα και την υποστήριξη του θηλασμού.
Ποια είναι η Μαριλύν Αχιλλέως;
Η Μαριλύν Αχιλλέως είναι κάτοχος πτυχίου Επιστήμης στην Ανθρώπινη Διατροφή και Master of Science στη Διαχείριση Βάρους ενηλίκων και παιδιών.
Η αγάπη της για την Γυμναστική χρονολογείται από τα παιδικά της χρόνια όπου παρακολούθησε μαθήματα χορού για περισσότερο από μια δεκαετία, ρυθμικής γυμναστικής καθώς και καλαθόσφαιρας μέχρι την ηλικία των 15.
Μετά η επιστροφή από τις σπουδές της, είχε την ευκαιρία να εκπαιδευτεί σε διάφορα προγράμματα γυμναστικής που δημιούργησε η Les Mills, όπου απέκτησε πιστοποίηση των προγραμμάτων Sh’bam, Body Attack, Born to Move και GRIT.
Μετά από λίγα χρόνια εργασίας σε διάφορα γυμναστήρια, η γέννηση της κόρης της το 2015 δημιούργησε έναν νέο τρόπο χρήσης γυμναστικής κατά την εγκυμοσύνη αλλά και μετά τον τοκετό που την οδήγησε στην επιτυχή εκπαίδευση και την πιστοποίηση ως Instructor Clinical Pilates το 2017.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι εργάζεται ως Διατροφολόγος από το 2011 προσφέρει τις υπηρεσίες της στο The Yellow Beehive Nursery School ως συντονιστής παιδικής δραστηριότητας ως Σύμβουλος Διατροφής από το 2012.
Το Mummy & Me Wellness Center αποτελεί σήμερα την πιο Άρτια, Άριστη και Ασφαλή επιλογή για όλες τις μανούλες που θέλουν να μην χάσουν λεπτό από αυτή την υπέροχη διαδρομή της μητρότητας. Την ίδια στιγμή προετοιμάζει την κάθε μητέρα ξεχωριστά να υποδεχθεί το Θείο δώρο του ερχομού του παιδιού της.
Στο Κέντρο Mummy & Me Wellness προσφέρονται: 
* Κλινικό Pilates
* Προγεννητικό Κλινικό Πιλάτες
* Κλινικό Πιλάτες από τις πρώτες 6 εβδομάδες μετά τον τοκετό
* Δραστηριότητα βρέφους (από 10 μηνών μέχρι 2 ετών) μαζί με την μητέρα η/και τον πατέρα
* Ασκήσεις κίνησης για παιδιά από 2-5 ετών
* Kids Πιλάτες
* Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για βρέφη και παιδιά
* Βρεφικό Μασάζ
* Σεμινάρια
* Ψυχολογική Υποστήριξη
* Γκρουπ υποστήριξης ανάμεσα σε νέες μαμάδες
* Υποστήριξη θηλασμού
Το Mummy & Me Wellness Centre είναι ο μοναδικός χώρος στη Πάφο που μπορείς να γυμναστείς έχοντας μαζί το μωρό σου! Ο χώρος μας είναι ειδικά διαμορφωμένος με μαλακό πάτωμα για να μπορούν τα μωράκια να είναι ξαπλωτά αλλα και να μπουσουλάνε άνετα όπως χρειάζετε για τη σωστή τους ανάπτυξη.
Επιπλέον προσφέρονται διατροφικές συμβουλές για:
* Εγκυμοσύνη
* Παιδική παχυσαρκία
* Οικογενειακές συνήθειες υγιεινής διατροφής
Συχνές ερωτήσεις για το Mummy & Me Wellness Centre
  • Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας της επιχείρησής σας;
9:00 π.μ. – 7:00 μ.μ
  • Υπάρχουν ατομικά ή ομαδικά προγράμματα;

Στο Mummy & Me Wellness Center οι μανούλες αλλά και οι υποψήφιες μανούλες μπορούν να βρουν και ομαδικά και ατομικά προγράμματα τόσο πρωϊνές όσο και απογευματινές ώρες.

  • Υπάρχει ηλικιακός περιορισμός;

Κανένας περιορισμός δεν υπάρχει

  • Που μπορώ να αποταθεί κανείς για περισσότερες πληροφορίες;
Τηλεφωνικώς στο 97 872346 μέσω email στο [email protected]
και με Facebook Messenger m.me/1313969688681881
  • Που μπορώ να ενημερωθώ για τα προγράμματα του Κέντρου;
Επικοινωνώντας μαζί μας με τους πιο πάνω τρόπους, στη σελίδα μας στο FACEBOOK αλλά και περνώντας μια βόλτα από τον χώρο μας

Η ταχύτητα σκοτώνει

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή ανάγνωσης QR στη συσκευή σας για να σαρώσετε αυτόν τον κωδικό και να ανοίξετε τη σύνδεση για να δείτε που ακριβώς βρίσκεται το Mummy & Me Wellness Centre (Αγίου Αθανασίου 5, Πάφος)

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ