29.9 C
Paphos
Saturday, June 15, 2024

Μουσικό Εργαστήρι, Τζαζ Μουσική, Θεατρική παράσταση & Όπερα στο Technopolis20

Συναυλία Κλασικής Μουσικής ‘Stabat Mater’
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023
Ώρα: 20:00
Χώρος: Τεχνόπολις 20
Είσοδος: €15

Η μέτζο-σοπράνο Anoki von Arx επιστρέφει στο Τεχνόπολις 20 αυτή την φορα με τη σοπράνο Valeria Shesternina και την πιανίστρια Milena Romanova. Η συναυλία θα ξεκινήσει με την παγκόσμια πρεμιέρα του ορατόριου ‘Lazarus’ του Κύπριου Συνθέτη Φρίξου Χρίστη, ο οποίος και θα δώσει το παρών του στη συναυλία. Η συναυλία θα συνεχιστεί με το περίφημο έργο ‘Stabat Mater’, ένας συγκινητικός φόρος τιμής στο θείο πάθος και ένα από τα σημαντικότερα και ωραιότερα έργα της μπαρόκ μουσικής.
Απαραίτητη η κράτηση στο 70002420.
The Sound of Sonny Clark
Παρασκευή, 7 Απριλίου, 2023
Ώρα: 20:00
Χώρος: Τεχνόπολις 20
Είσοδος: €12

Oι τζαζ πιανίστες προσπαθώντας να επικοινωνήσουν με το κοινό τη μελωδική και αρμονική δύναμη του οργάνου τους, δημιουργούσαν μπάντες τριών οργάνων- πιάνο, κοντραμπάσο και ντραμς. Ο υπέροχος αυτός ήχος του τζαζ πιάνο τρίο παρουσιάζεται μέσα από τη συναυλία – αφιέρωμα του ‘The Power of the Jazz Piano Trio’, στον αμερικανό πιανίστα και συνθέτη της τζαζ μουσικής Sonny Clark.
Το τρίο αποτελείται από τους Λούκα Λουκά στο πιάνο, Ιωάννη Καρσερά στο κοντραμπάσο και Άδωνη Δαυίδ Χρήστου στα ντραμς.
Απαραίτητη η κράτηση στο 70002420.
Ελάτε να γνωρίσουμε τα παραδοσιακά τραγούδια
Κυριακή, 9 Απριλίου, 2023
Ώρα: 11:00
Χώρος: Τεχνόπολις 20
Είσοδος: €8 (Για παιδάκια απο 3 ετών και πάνω)

Ένα εργαστήρι γεμάτο παραδοσιακή μουσική, τραγούδι, χορό και παιχνίδι. Μέσα από μουσικά και θεατρικά παιχνίδια, τα παιδιά θα γνωρίσουν παραδοσιακά τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου. Επίσης, θα δουν, θα γνωρίσουν και θα δοκιμάσουν διάφορα μουσικά όργανα από την μουσική μας παράδοση. Οι μικροί μας φίλοι συμμετέχοντας ενεργά στη διαδικασία, έρχονται άμεσα σε επαφή με τη μουσική αυτή η οποία έχει να τους προσφέρει πολλά νοητικά και ψυχικά οφέλη.
Απαραίτητη η κράτηση στο 70002420.
Θεατρική παράσταση Womanhood 4
Κυριακή, 9 Απριλίου 2023
1η Παράσταση: 18:00 – 19:00
2η Παράσταση: 20:00 – 21:00
Χώρος: Τεχνόπολις 20
Είσοδος: €10

Η τέταρτη έκδοση της παράστασης Womanhood βρίσκει τον ηθοποιό Μάριο Ιωάννου στην αγαπημένη του Πάφο και συγκεκριμένα στο Τεχνόπολις 20, με μια υπέροχη ομάδα γυναικών που τον εμπιστεύτηκαν να τις οδηγήσει σε ένα ωραίο ταξίδι στα βαθειά.
‘Συναντηθήκαμε όπως σε κάθε εκδοχη για δύο μήνες και συγκεντρώσαμε το βλέμμα μας στη γυναικεία ψυχή έτσι όπως την έχουν σκιαγραφήσει θεατρικοί συγγραφείς απο τον Ευριπίδη μέχρι τον Ντάριο Φο. Τη γυναικεία ψυχή σε όλο της το μεγαλείο, χάος ,σκοτάδι και φως. Η παράσταση ειναι καμωμένη σαν μια γυναικεία βεντάλια που ανοίγει αργά και περίτεχνα. Μια βεντάλια που αποκαλυπτει τη Μήδεια, την Οφηλία, τη Μαρία, τη Βιολέτα, την Ουλρίκε Μάινχοφ, τη Σαλώμη, την Ανν Χαθαγούει και τη Λυσιστράτη.
Η παράσταση είναι όπως κάθε φορά αφιερωμένη στη γυναίκα που μας γέννησε, τη γυναίκα που κουβαλάμε, που αγαπάμε, που μας περιβάλλει έτσι όπως ο ουρανός μας σκεπάζει.’
Απαραίτητη η κράτηση στο 70002420.
Piano Encounters
with Romeo Smilkov and Galina Dimova-Georgieva
Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023
Είσοδος: €15/ €7 (μαθητές)

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος Βούλγαρος πιανίστας και καθηγητής Romeo Smilkov επιστρέφει στην Πάφο για μία μόνο συναυλία με τη πιανίστα Galina Dimova-Georgieva. Οι δύο πιανίστες θα παρουσιάσουν έργα για σόλο πιάνο και για τέσσερα χέρια, στο Μαρκίδειο Θέατρο, 12 Απριλίου, ώρα 8μμ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα των Girolamo Frescobaldi, Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart, Franz Liszt, Sergei Rachmaninoff, Francis Poulenc, Dimitar Nenov και Petko Staynov.
Απαραίτητη η κράτηση στο 70002420.
Rumba Attack Album Release στο Τεχνόπολις 20
Τετάρτη, 19 Απριλίου, 2023
Ώρα: Πόρτες ανοίγουν στις 19:30 / Συναυλία αρχίζει στις 20:00
Χώρος: Τεχνόπολις 20
Είσοδος: €12 (συμπεριλαμβ. το CD)

Με μεγάλη χαρά οι Rumba Attack επιστρέφουν στο Τεχνόπολις 20 την Κυριακή 5 Μαρτίου, 8μμ, για να παρουσιάσουν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο «Harmonics». Μετά από σχεδόν 10 χρόνια αμέτρητων συναυλιών από τους τρεις μουσικούς, το νέο άλμπουμ – που αποτελείται από 11 κομμάτια, εκ των οποίων τα 9 είναι πρωτότυπες συνθέσεις και 2 διασκευές ελληνικών τραγουδιών – αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της τέχνης που έχει καταβάλει το συγκρότημα για τη δημιουργία του μοναδικού τους ήχου.
Απαραίτητη η κράτηση στο 70002420.
ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ 70002420

ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΪΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΕΜΙΣΕΙ
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ