Μικρό θαύμα για την Νικολέτα μας- Ψάχνει ακόμη συμβατό δότη

Ένα μικρό θαύμα έγινε σήμερα στη Γερμανία σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Νικολέτας Χρυσάνθου από την Έμπα.

Η Νικολέτα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φαίνεται, όπως δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα των εξετάσεών της, να έκανε αισθητή βελτίωση με τον μυελό των οστών ο οποίος δείχνει να είναι καθαρός στις εξετάσεις όμως ο αγώνας της δεν τελειώνει εδώ.

Η Νικολέτα μας εξακολουθεί να χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών και η προσπάθεια για εξεύρεση συμβατού δότη σε καμία περίπτωση δεν ολοκληρώθηκε και κυρίως δεν πρέπει να σταματήσει.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αν και από το πρωί στα Social Media κυκλοφορεί ότι η Νικολέτα έγινε εντελώς καλά και τελείωσε ο Γολγοθάς που ανεβαίνει αυτό δεν ανταποκρίνεται ακριβώς στην πραγματικότητα. Ίδιες πληροφορίες από την οικογένεια με την οποία το PafosPress επικοινώνησε λένε πως όντως υπάρχει αισθητή διαφοροποίηση στα αποτελέσματα των εξετάσεων αλλά η μεταμόσχευση χρειάζεται να γίνει γι΄αυτό η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ.

Η οικογένεια της Νικολέτας, μέσω του PafosPress, ευχαριστεί όλο τον κόσμο που με την αγάπη του δίνει δύναμη τόσο στην Νικολέτα όσο και στην υπόλοιπη οικογένεια όμως ζητά να συνεχιστεί η προσπάθεια για να βγει η Νικολέτα μας 100% νικήτρια από αυτή τη μάχη.

Support Local Business
Translate »