Μερική εκτροπή στη λεωφόρο Ελλάδος για ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης

0
883

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΩΝ ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ (ΤΜΗΜΑ), ΕΛΛΑΔΟΣ, ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ (ΤΜΗΜΑ) ΚΑΙ ΓΡΙΒΑ-ΔΙΓΕΝΗ (ΤΜΗΜΑ) –
ΑΡ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: 23 / 2021

Η Εταιρεία Cybarco Contracting Limited (Ανάδοχος του πιο πάνω έργου), ανακοινώνει ότι για την ολοκλήρωση των κατασκευαστικών εργασιών, που είναι ήδη σε εξέλιξη στην Λεωφόρο Ελλάδος στην Δημαρχόμενη περιοχή της Πάφου, θα πρέπει να προχωρήσει σε μερική εκτροπή στην Λεωφόρο Ελλάδος. Η Λεωφόρος Ελλάδος θα παραμείνει κλειστή μέχρι το πέρας των εργασιών τελικής ασφαλτόστρωσης.

Συγκεκριμένα, από το ύψος της συμβολής της Λεωφόρου, με την Οδό Μάνης και Οδό Λυκαβητού, η τροχαία κίνηση θα εισέρχεται υποχρεωτικά αριστερά (Οδό Λυκαβητού) και θα κατευθύνεται προς τη Βασιλέως Κωνσταντίνου και μετά προς την Ελευθέριου Βενιζέλου. Στην συνέχεια, θα κατευθύνεται προς την συμβολή με Λεωφόρο Ε. Παλληκαρίδη για το κέντρο της Πάφου. Επίσης, η τροχαία κίνηση προς την Χλώρακα θα κατευθύνεται από την Οδό Μάνης και μετά Αλέξανδρου Υψηλάντη και Χλώρακα.

Η πορεία εκτροπής θα έχει κατάλληλη σηματοδότηση και εκτός απροόπτου, οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν από το Σάββατο, 18.03.2023, μέχρι και την Δευτέρα, 20.03.2023.