spot_img
spot_img
23.5 C
Paphos
Saturday, May 8, 2021

MAKE OVER!!!! Για πρώτη φορά στην Πάφο! Για όσους θέλους να αλλάξουν τη ζωή τους!!!

spot_img
   

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνετε σε ενήλικα άτομα που θέλουν να βελτιώσουν εσωτερικά και εξωτερικά τον εαυτό τους.

Γράφει η Σόφη Χαμπιαουρίδου

   
   

Αποτελείτε απο μία σειρά μαθημάτων που αφορούν στη στάση μας απέναντι στη ζωή , την αυτοπεποίθηση κ αυτοεκτίμηση μας, τους στόχους μας, την διατροφή μας, την φυσική μας κατάσταση, την εμφάνιση μας,την περιποίηση του προσώπου και σώματος μας, τα χόμπυ μας, τους τρόπους καλής συμπεριφοράς μας τις σχέσεις μας με την οικογένεια μας τους φίλους και τον περίγυρο μας.

Η ταχύτητα σκοτώνει
   
   

Ένας μεγάλος δάσκαλος είπε… ” Πάρε την ζωή στα χέρια σου και οδήγησέ την εκεί που εσύ θέλεις.Εάν δεν το κάνεις θα σε κατευθύνει όπου θέλει αυτή. Σκέψου ένα κύμα που κτυπάει στα βράχια εξαρτημένο από την φουρτούνα της θάλασσας. Εσύ και οι επιλογές σου θα καθορίσουν την μοίρα σου. Μόνο αν πάρεις τα ηνία στα χέρια σου θα μπορείς να κουμαντάρεις το καράβι σου σαν καλός καπετάνιος και όχι να το αφήσεις να γίνει έρμαιο στους ανέμους και τις καταιγίδες. Αν το κάνεις αυτό τότε κέρδισες τον σεβασμό και  την εκτίμηση του πληρώματος σου.”

Η ζώνη ασφαλείας σώζει ζωές

 

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MAKE OVER
Πολλοί είναι εκείνοι που αφήνονται στο χάος της ημέρας με τις πολλές υποχρεώσεις και τα τρεχάματα με εκείνη την μοιρολατρική φράση “δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα για εμένα. Αφήνουν την ζωή να περνά κ δεν κάνουν τίποτα ή θέλουν αλλά δεν προσπαθούν να αλλάξουν αυτά που δεν τους ικανοποιούν. Συμβιβάζονται με κάθετί που συμβαίνει γιατί όπως ισχυρίζονται έτσι το θέλει η μοίρα τους. Άλλοι απλά αισθάνονται φόβο για μια καινούργια κατάσταση και έτσι απλά αφήνονται στη συνήθεια και την δικαιολογία που μας βολεύει ” και τι να κάνω;” Έτσι παραμένουν σε μια κατάσταση αφήνοντας τον εαυτό τους να υπάρχει απλά στη δύνη του χρόνου.
Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθούμε διαρκώς να βελτιώνομαστε και να εξελισσόμαστε. Σκεφτείτε πως αν κάθε μέρα κάνουμε μικρά μικρά βήματα σε πράγματα που μας ευχαριστούν, με τα βήματα αυτά θα πετύχουμε μικρούς ή μεγάλους στόχους.
Ας σκεφτούμε τι μας δυσαρεστεί , τι μας έκανε να αφεθούμε ή τι θα θέλαμε να κάνουμε και δεν το κάναμε στην ηλικία που βρίσκετε ο καθένας μας. Ας τα σημειώσουμε κάπου στο μυαλό ή απλά σε ένα χαρτί.
Να βάλουμε μικρούς στόχους στην αρχή κ να αρχίσουμε να κάνουμε πράξη τις σκέψεις μας. Ο χρόνος ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν χαρίζετε σε κανέναν κ κυλά για όλους το ίδιο γρήγορα. Κάθε φορά που θα πετυχαίνουμε κάποιο από τους στόχους μας θα βλέπουμε ότι μαζί με τις ρυτίδες που αυξάνονται στο πρόσωπο μας, θα πολλαπλασιάζεται και η αυτοεκτίμηση μας.
Οι ρυτίδες στο πρόσωπο θα μεταφράζονται σε εμπειρίες και ωριμότητα, η αυτοπεποίθηση μας όμως και η αυτοεκτίμηση θα είναι αποτέλεσμα των κατορθωμάτων μας κ της υπερηφάνειας μας για κάθε τι που πετυχαίνουμε.
Το να αισθανόμαστε συνεχώς ή τι πιο πολλές φορές το αίσθημα της αυτο αμφισβήτησης μόνο σε αυτολύπηση θα καταλήξουμε. Ας αναλογιστούμε πότε πήραμε ρίσκα ή πότε κάναμε κάτι πραγματικά για εμάς. Πότε επιμείναμε σε αυτά που επιθυμούμε και μας ευχαριστούν.
Εάν περιμένουμε τα πράγματα να γίνουν ως εκ θαύματος , είμαστε γελασμένοι κ τις πιο πολλές φορές βολεμένοι στη απάθεια μας. Αν εμείς πρώτα βοηθήσουμε τον εαυτό μας τότε και οι άλλοι μπορούν να μας βοηθήσουν.
Συχνά μας παρουσιάζονται λύσεις κ ευκαιρίες κ πρέπει να τις αρπάξουμε. Τίποτα λοιπόν δεν μας χαρίζετε απλόχερα αν εμείς δεν το κυνηγήσουμε , δεν αφοσιωθούμε, δεν στοχεύουμε και δεν προγραμματίστουμε.
Η ανασφάλεια να χάσουμε την …ασφάλεια….μας, μας καθιστά σαν άτομα στάσιμα, αδύναμα να ανακαλύψουμε πτυχές του εαυτού μας που δεν γνωρίζαμε ή γνωρίζαμε κ παραμελήσαμε. Ξεκινούμε λοιπόν να υλοποιούμε όλα εκείνα που θέλουμε να κάνουμε αλλά το χάος της καθημερινότητας μας εμποδίζει ή μας ρουφά όλη την ενέργεια. Το πρώτο σημαντικό βήμα είναι να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας και να θέσουμε στόχους.
Να ξαναβρούμε …εμάς!
Ας αδράξουμε λοιπόν την κάθε μέρα και ας την εκμεταλλευτούμε.
ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙΒΕΛΤΙΩΝΩΠΡΆΤΤΩ.
Αποδέχομαι τον εαυτό μου όπως είναι τον εκτιμώ και τον σέβομαι. Αποδέχομαι σημαίνει ότι αναγνωρίζω τα δυνατά και αδύνατα του σημεία εσωτερικά και εξωτερικά και κτίζω στα δυνατά, βελτιώνω ή αλλάζω τα αδύνατα. Αν έμαθα να φωνάζω νομίζοντας ότι έτσι θα επιβάλλω την γνώμη μου, ας μάθω να ελέγχω τον τόνο της φωνής μου και αντί να επιβάλλω ας χρησιμοποιήσω την γνώμη μου σαν συμβολή στην επίλυση ενός θέματος.
Αν μάθαμε να τα κάνουμε όλα με βιασύνη το μόνο που θα καταφέρω είναι να μου επισημάνει κάποιος ότι φόρεσα τα ρούχα μου ανάποδα. Αν συνηθίσαμε απλά να λέμε δεν προλαβαίνω να φάω τρώω ότι βρώ και παχαίνω, τότε να προγραμματίσουμε την διατροφή μας, από την οποία εξαρτάται κ η υγεία μας, ας σηκωθούμε από το βόλεμα του καναπέ μας και ας γυμναστούμε!!!
Έχουμε απίστευτες επιλογές να γυμναστούμε ή ακόμη και να χορέψουμε. Η ηλικία δεν είναι καλή δικαιολογία όταν κάποιος θέλει να κρύψει απλά το ότι βαριέται . Να θυμόμαστε πάντα ότι με το να βελτιώσουμε την φυσική μας κατασταση, βελτιώνουμε και την ψυχική. Το θέμα είναι να ξεφύγουμε από την καθιστική ζωή ή οποία συμβάλει αρνητικά στην υγεία μας , το άγχος και την κατάθλιψη.
Η εμφανισή μας παίζει σημαντικό ρόλο. Οι ειδικοί θα μας βοηθήσουν στο τι μας ταιριάζει και τι όχι.
Τι θα αναδείξει τα όμορφα σημεία του σώματος μας και τι θα βελτιώσει τα υπόλοιπα. Οι ειδικοί θα μας βοηθήσουν να περιποιούμαστε σωστά το πρόσωπο και το σώμα μας.
Το μακιγιάζ μας τα καλλυντικά μας.
Ας σκεφτούμε λίγο τους τρόπους μας και την στάση του σώματος μας. Πάντα χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα στους τρόπους καλής συμπεριφοράς μας.
Αν το πετύχουμε αυτό τότε θα δούμε ότι και η συμπεριφορά των άλλων θα αλλάξει απέναντι μας.
ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ MAKE OVER!!!
Τα μαθήματα θα είναι βραδυνά και αρχίζουν στις 18 Οκτωβρίου.
Η ομάδα των ειδικών αποτελείτε απο
Σόφη Χαμπιαουρίδου Κινησιολόγια – Σταση σώματος- Τρόποι καλής συμπεριφοράς
Χάρη Κοντό– Διατροφολόγο
Χριστίνα Καμένου– Ψυχολόγο
Χρυστάλω Παναγιώτου– Styling ( Κέντρο υγείας κ ομορφιάς Αναγένεσης)
Ηλιάνα Παναγιώτου -Μακιγιάζ ( Κέντρο υγείας κ ομορφιάς Αναγένεσης)
Yiota Art of Hair
Ισμήνη Ευάνθη- Κινησιολογία – Μακιγιάζ
Αντρος Αυξεντίου– Σύμβουλος φυσικής κατάστασης
Μαρία Φιλίππου – Καθηγήτρια χορού 
Μόνιμοι συνεργάτες- DOMINATEBEAUTY LINE
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Σόφη Χαμπιαουρίδου 99683089
Support Local Business
 
 
   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

spot_img
spot_img