24.7 C
Paphos
Thursday, June 18, 2026
spot_img
spot_img

ΚΥΠΡΟΣ: Στη φυλακή για 4 χρόνια προπονητής για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων ποδοσφαιριστών – Τους ζητούσε γυμνές φωτογραφίες και τους έστειλε βίντεο με σεξουαλικές πράξεις

Ποινή φυλάκισης 4 ετών επέβαλε σήμερα (18/6) το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού στον 44χρονου προπονητή και ποδοσφαιρικόύ παράγοντα ομάδας, μετά από παραδοχή του στις σοβαρές κατηγορίες που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση και σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου, άγρα παιδιού για σεξουαλικούς σκοπούς και απόκτηση πρόσβασης σε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Το Κακουργιοδικείο επέβαλε στον κατηγορούμενο συντρέχουσες ποινές φυλάκισης 4 ετών στις κατηγορίες της απόκτησης πρόσβασης σε υλικό παιδικής πορνογραφίας και άγρας παιδιού και 3 ετών στις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση. Εκδόθηκε επίσης, διάταγμα με το οποίο του απαγορεύεται για 3 έτη μετά την αποφυλάκισή του να προσφέρει υπηρεσίες σε παιδιά, να εργοδοτηθεί ή απασχοληθεί σε χώρους με παιδιά, να διαμένει σε χώρο ο οποίος γειτνιάζει με οργανωμένους χώρους όπου βρίσκονται ή συχνάζουν παιδιά.

Πρόκειται για την υπόθεση που είχε αποκαλύψει η ιστοσελίδα μας σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος ζητούσε από ανήλικους ποδοσφαιριστές γυμνές φωτογραφίες και βίντεο, προσφέροντάς τους ως αντάλλαγμα χρήματα και σεξουαλικά βοηθήματα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με τα γεγονότα της πρωτοφανούς υπόθεσης, ο 44χρονος ζητούσε μέσω Instagram και άλλων εφαρμογών επικοινωνίας από ανήλικους ποδοσφαιριστές φωτογραφίες και βίντεο που απεικόνιζαν τα γεννητικά τους όργανα, με αντάλλαγμα χρηματικά ποσά. Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται ως θύματα δύο ανήλικοι. Σε μία περίπτωση φέρεται να πρότεινε σε έναν εκ των δύο ανηλίκων να συναντηθούν σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό, με σκοπό τη σεξουαλική πράξη έναντι αμοιβής με αντάλλαγμα χρηματικό ποσό €150. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν κατά τον Ιούνιο του 2025.

Διαβάστε περισσότερα για το πως αποκαλύφθηκε η υπόθεση στο Philenews ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Support Local Business