Κρίσιμα 25χρονος Κύπριος – Τον δάγκωσε κόμπρα – Είχε 17 φίδια στο διαμέρισμα του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Άγιος Σάββας ένας 25χρονος Κύπριος, τον οποίο μετέφεραν φίλοι του χθες το απόγευμα στο Ιπποκράτειο, έπειτα από δάγκωμα κόμπρας.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη μέσα στο διαμέρισμα του 25χρονου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, προσπάθησε να ταΐσει το ερπετό, με αποτέλεσμα αυτό να τον δαγκώσει στο χέρι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φίλων του, ο 25χρονος φιλοξενούσε 17 φίδια στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας, κάποια εκ των οποίων είναι δηλητηριώδη και αρκετά επικίνδυνα. Όταν ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο με δυσκολία μπορούσε να μιλήσει ενώ λίγο μετά έχασε τις αισθήσεις του, για να τις ανακτήσει λίγο αργότερα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Περίπου στις 8.30 το βράδυ, οι γιατροί του Ιπποκράτειου έκριναν ότι έπρεπε να τον διασωληνώσουν, διότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει ούτε και να καταπιεί. Αργά χθες το βράδυ εισήχθη εσπευσμένα σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Άγιος Σάββας. Σύμφωνα με γιατρούς του νοσοκομείου, η κατάσταση του 25χρονου χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Support Local Business
Translate »