Συνεχίζει να μαζεύει διεθνή βραβεία το SOHO της Korantina Homes – Πρόσθεσε άλλα δυο Χρυσά στη συλλογή του

0
289

Σε συλλέκτης χρυσών μεταλλίων και διεθνών βραβείων έχει μετατραπεί το Soho Resort της εταιρείας Korantina Homes. Το πολυτελές συγκρότημα με τους δίδυμους πύργους εξασφάλισε το Χρυσό μετάλλιο για το έτος 2022 στον διεθνη διαγωνισμό Luxury Lifestyle Awards 2022 σε δυο κατηγορίες.

Στην κατηγορία Best Luxury Real Estate Developer in Cyprus και στην κατηγορία Best Luxury Residential Development η ανάπτυξη του Soho εξασφάλισε την πρώτη θέση.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι “παρέχοντας στους πελάτες της απεριόριστες επιλογές για να ζήσουν μια πολυτελή ζωή η εταιρεία Korantina Homes έγινε τα τελευταία χρόνια μια από τις πιο δυνατές και ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατασκευαστικές εταιρείες ακινήτων στην Κύπρο.

Είναι μεγάλη τιμή να λαμβάνουμε και τα δύο αυτά βραβεία από τα Luxury Lifestyle Awards και είμαστε ευγνώμονες για αυτό το αποτέλεσμα. Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας και η αναγνώριση, ειδικά από έναν τόσο αξιόπιστο και μεγάλο οργανισμό όπως τα Luxury Lifestyle Awards αποδεικνύει εμπράκτως ότι το χαρτοφυλάκιό μας είναι υψηλής ποιότητας και ότι πάντα παρέχουμε υψηλές υπηρεσίες στους πελάτες μας», αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Korantina Homes, Γιώργος Ιωάννου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Δείτε τους εντυπωσιακούς δίδυμους πύργους που ετοιμάζει η KORANTINA HOMES (vid/pics)

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτά δεν είναι τα πρώτα βραβεία που εξασφαλίζει το Soho αφού και πέρυσι στα European Property Awards 2021-2022 το Soho Resort πηρε τα βραβεία Mixed Use Development for Cyprus και Apartment / Condominium for Cyprus  ενώ και το 2020 η Korantina Homes για το συγκεκριμένο project εξασφάλισε τα εξής βραβεία:

  1. Best Mixed-Use Development
  2. Best Residential Property
  3. Best Apartment / Condominium
  4. Best Mixed-Use Architecture

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετατρέπεται σε πεντάστερο ξενοδοχείο ο ένας πύργος του SOHO Resort

2.Apartment / Condominium for Cyprus with the project “Soho Resort” by Korantina Homes