spot_img
spot_img
20 C
Paphos
Sunday, April 18, 2021

Jet2.com και Jet2holidays: Δεσμεύτηκαν να μεταφέρουν τουρίστες στην Κύπρο ΟΛΟΧΡΟΝΑ

spot_img
   

Οι εταιρείες Jet2.com και Jet2holidays σε παρουσίαση, η οποία φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Constantinou Bros Athena Royal Beach Hotel στις 7 Μαΐου 2019, επαναβεβαίωσαν για τη δέσμευσή τους να έχουν την Κύπρο ως βασικό προορισμό διακοπών και ανακοίνωσαν τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά και χειμερινά προγράμματα στο νησί μας.

Στην παρουσίαση, έδωσαν το παρόν τους πλήθος ξενοδόχοι και εκπρόσωποι της κυπριακής τουριστικής βιομηχανίας.

Όπως αναφέρθηκε μάλιστα στην παρουσίαση, ανώτεροι υπάλληλοι της εταιρείας, όπως ο Steve Heapy, ο διευθύνων σύμβουλος του Jet2.com και του Jet2holidays, πραγματοποίησε σημαντικές συναντήσεις στην Κύπρο την προηγούμενη εβδομάδα.

Η ταχύτητα σκοτώνει
   

Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, συζήτησαν την επιτυχημένη στρατηγική της εταιρείας, η οποία ανακοίνωσε ότι έγινε ο δεύτερος μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου, κερδίζοντας επίσης πολλά βραβεία για την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών της.

Η ζώνη ασφαλείας σώζει ζωές
   

Όπως ανέφερε στην παρουσίαση ο κ. Heapy, ο οργανισμός που ειδικεύεται στον κλάδο των αεροπορικών και των οργανωμένων διακοπών ξεκινά το μεγαλύτερο καλοκαιρινό του πρόγραμμα στο νησί, καταδεικνύοντας πως, σε αντίθεση με άλλους ταξιδιωτικούς πράκτορες, η Jet2holidays συνέχισε να τηρεί τη δέσμευσή της για την Κύπρο αυξάνοντας την παραγωγική ικανότητα και επενδύοντας στην εταιρική της σχέση και επιχειρηματική προσέγγιση με ξενοδοχεία και τουριστική βιομηχανία.

Αυτό περιλαμβάνει την ανάπτυξη της ομάδας του, που εργάζεται σε εταιρική σχέση για να δημιουργήσει αμοιβαία επωφελείς σχέσεις και επενδύοντας στην υποστήριξη του μάρκετινγκ για να καθοδηγήσει τις τουριστικές επιχειρήσεις στο νησί.

Οι Jet2.com και Jet2holidays είχαν σχεδόν 550.000 θέσεις προς πώληση μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και των προορισμών της Πάφου και της Λάρνακας το καλοκαίρι του 2019, κάτι που σημαίνει αύξηση της παραγωγικής ικανότητας κατά 16%.

Κατά τη διάρκεια των περιόδων αιχμής, η εταιρεία θα πραγματοποιεί 56 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κύπρου αυτό το καλοκαίρι, επιτυγχάνοντας ακόμα ένα έτος ανάπτυξης και δίνοντας στους πελάτες της περισσότερες επιλογές και ευελιξία από ποτέ άλλοτε.

Με τις πωλήσεις 200.000 θέσεων που πραγματοποιήθηκαν για το χειμώνα 19, με αύξηση της παραγωγικής ικανότητας άνω του 45%, ο κ. Heapy δεσμεύτηκε επίσης να συνεχίσει να συνεργάζεται με τους εταίρους ξενοδόχους και το τουριστικό συμβούλιο για παρουσίαση της Κύπρου ως καλοκαιρινό και χειμερινό προορισμό.

Με περισσότερους Βρετανούς που επιλέγουν την Κύπρο ως χειμερινό προορισμό με ήλιο, οι Jet2.com και Jet2holidays έχουν επεκτείνει σημαντικά την χειμερινή τους ικανότητα για να ικανοποιήσουν αυτή τη ζήτηση, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων στην Πάφο από τις εννέα βάσεις του Ηνωμένου Βασιλείου το χειμώνα 19/20.


Παράλληλα με την επίδειξη της ανάπτυξης της εταιρείας στην Κύπρο, ο κ. Heapy ανέφερε πως οι Jet2.com και Jet2holidays συνεχίζουν να επενδύουν στην ποιότητα, έτσι ώστε οι πελάτες να έχουν μια εμπειρία VIP πελατών. Με μια σειρά ξενοδοχείων 2-5 αστέρων προς πώληση στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων πολλών freefree Resort Flight Check-in, μιας υπηρεσίας που επιτρέπει στους πελάτες να ρίξουν τις τσάντες τους μακριά με μια εξειδικευμένη ομάδα στο ξενοδοχείο πριν από την πτήση τους στο σπίτι, η εταιρεία έχει επίσης περισσότερους βοηθούς πελατών σε αεροδρόμια και σε θέρετρα. Αυτή η επένδυση στην εξυπηρέτηση πελατών έχει επιτρέψει στην εταιρεία να κερδίσει μια σειρά από αναγνωρισμένα βραβεία, όπως: Ταξιδιωτική εταιρεία της χρονιάς, από την εφημερίδα  The Sun, Operator of the Year, καθώς και πέντε βραβεία τον τελευταίο μήνα  όπως TripAdvisor Travellers’ Choice™ για τις αεροπορικές εταιρείες (Top 10 αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, καλύτερη αεροπορική εταιρεία – Ευρώπη, καλύτερη αεροπορική εταιρεία – UK , Καλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους – Ευρώπη και καλύτερη οικονομία – Ευρώπη).

Ο Steve Heapy, Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2.com και του Jet2holidays, δήλωσε: “Στο σημερινό περιβάλλον, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναγνωρίζουν τα οφέλη ενός πακέτου διακοπών, πράγμα που σημαίνει ότι η φιλοσοφία μας να βάζουμε πρώτα τον πελάτη μας, αξίζει να αξιοποιήσουμε αυτή τη ζήτηση . Δουλεύοντας σε συνεργασία με τους ξενοδόχους και τον κλάδο εδώ στην Κύπρο, είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή μας στρατηγική και προσβλέπουμε σε μεγαλύτερη επιτυχία στο μέλλον. Η Κύπρος είναι ένας απολύτως κρίσιμος προορισμός, συνεπώς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, για να προσελκύσουμε τουρίστες το καλοκαίρι και το χειμώνα, γεμίζοντας ξενοδοχεία της Κύπρου όλο το χρόνο με πελάτες σε πακέτα διακοπών που μπορούν να εμπιστευτούν “.

Support Local Business
   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

spot_img
spot_img