5 νέες θέσεις εργασίας στην Πάφο απο Intergo Telecom και SMS.to

Η Intergo Telecom Ltd, δημιουργός της πλατφόρμας εταιρικών μυνημάτων SMS.to και άλλων τεχνολογικών λύσεων τηλεπικοινωνιών, με έδρα την Πάφο ανακοινώνει την προκήρυξη 5 νέων θέσεων εργασίας για τα κεντρικά της γραφεία στην Πάφο.

Η εταιρεία έχει πλέον 15 άτομα προσωπικό απο διάφορες χώρες και αναπτύσσεται ταχέως, οι 5 νέες θέσεις έρχονται για να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες της εταιρείας σε εξειδικευμένο προσωπικό και επίσης ενισχύει την δέσμευση της να επεκτείνει την παρουσία της στην Κύπρο και να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες εργασίας σε ταλαντούχα άτομα με υψηλές απολαβές.

Η εταιρεία προσφέρει από την μέρα ίδρυσης της flexible και remote working για όλο της το προσωπικό τόσο εντός και εκτός Κύπρου και πολλές ευκαιρίες συνεχούς ανάπτυξης δυνατοτήτων.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις εργασίας καθώς και το πώς να υποβάλετε βιογραφικό πιο κάτω

Senior Web Developer – Team Leader
Μια Θέση Εργασίας
https://intergotelecom.com/jobs/senior-full-stack-web-developer/

Sales & Business Development Manager
Δυο Θέσεις Εργασίας
https://intergotelecom.com/jobs/sales-business-development-manager/

T1 Support Agent
Μια Θέση Εργασίας
https://intergotelecom.com/jobs/t1-tech-support/

T1 Tech Support Agent
Μια Θέση Εργασίας
https://intergotelecom.com/jobs/t1-support-agent/

Η εταιρεία προσφέρει τεχνολογικές λύσεις τηλεπικοινωνιών και δημιουργεί ψηφιακές πλατφόρμες και εφαρμογές. Ο σκοπός της εταιρείας είναι να απλοποιήσει και να φτιάξει προσβάσιμες υπηρεσίες για επιχειρήσεις μέσω διαδικτύου. Δουλεύοντας, αρχικά με SMS και Viber , αλλά με σχέδια για προσθήκη  στις δυνατότητες της μηνύματα μέσω WhatsApp και άλλων messengers, το SMS.to σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ενσωματώσουν όλες τις επικοινωνίες B2C σε μια εύκολη πλατφόρμα επικοινωνιών. Παρέχοντας ενα ισχυρό προγραμματιζόμενο API (Gateway, Viber & WhatsApp Gateway), το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί με τα Workflows ή το λογισμικό CRM της εταιρείας, η χρήση της πλατφόρμας επιτρέπει και βοηθά την αποστολή μηνυμάτων. H εταιρεία ήδη συνεργάζεται με μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στην Κύπρο και στο Εξωτερικό όπως Ασφαλιστικές, Πανεπιστήμια, Forex, Κυβερνήσεις, Υπεραγορές, Εταιρείες Delivery, Εταιρείες Χρηματοπιστωτικών Λύσεων και άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://sms.to

Και το intergotelecom.com   

Support Local Business
Translate »