16.9 C
Paphos
Sunday, April 14, 2024

Η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ ήρθε στην Πάφο – Συνέντευξη με τον Πρόεδρο του ΔΣ Αντρέα Μαραγκό

Στην Πάφο δραστηριοποιείται εδώ και λίγο καιρό η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ, μια εξέλιξη που χαροποίησε πολλούς συμπολίτες μας οι οποίοι επισκέπτονταν συχνά τη Λεμεσό για ιατρικούς λόγους αφού οι γιατροί τους εξέταζαν στην Υγεία. Πλέον το πήγαινε έλα τελείωσε αφού όλες οι υπηρεσίες και οι ειδικότητες της Υγείας είναι στη διάθεση των ασθενών και στην Πάφο.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ, κ. Ανδρέας Μαραγκός μίλησε στο PafosPress για την απόφαση αυτή αλλά και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι κάτοικοι της επαρχίας.

Τι σημαίνει κ. Μαραγκέ για την Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ η έναρξη παροχής υπηρεσιών στην Πάφο;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η έναρξη παροχής υπηρεσιών στην Πάφο σηματοδοτεί τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ για περισσότερο από 33 χρόνια ως το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο ιδιωτικό νοσοκομείο στην Κύπρο.

Η επέκταση των δραστηριοτήτων της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ έχει ως στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας ακολουθώντας διεθνή πρότυπα  υγειονομικής περίθαλψης.

Υπάρχει έδαφος δράσης εκτός ΓΕΣΥ για τους γιατρούς;

Υπάρχει έδαφος δράσης για τους γιατρούς εκτός ΓΕΣΥ εφόσον κοινός στόχος μας είναι η διασφάλιση υψηλών επιπέδων ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε σε όλους τους τομείς της λειτουργίας της Πολυκλινικής για την ικανοποίηση και την υπέρβαση των αναγκών των ασθενών μας.


Ποιες υπηρεσίες καλύπτετε και γιατί κάποιος να σας επιλέξει;

Το κέντρο εξωτερικών ιατρείων της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ στην Πάφο παρέχει ιατρικές υπηρεσίες εξωτερικών ιατρείων, διαφόρων ειδικοτήτων, υψηλού επιπέδου. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη ιατρική υποστήριξη που διασφαλίζει τη συνέχεια στη θεραπεία, όπως στην προ- και μετ- εγχειρητική παρακολούθηση. Επιπλέον, οι διακεκριμένοι συνεργάτες ιατροί της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ , είναι τώρα στη διάθεση των ασθενών και στην Πάφο.

Ήταν δύσκολη η απόφαση για να έρθετε στην Πάφο;

Όχι δεν ήταν δύσκολη απόφαση δεδομένου ότι απώτερος στόχος μας ήταν η επέκταση των δραστηριοτήτων της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ για την άμεση εξυπηρέτηση των ασθενών μας στην Πάφο με ολοκληρωμένη ιατρική υποστήριξη πάντα με γνώμονα την εκπλήρωση της ‘Υγείας Πάνω Απ’ Όλα’.

Ποιοι γιατροί και ποιων ειδικοτήτων θα εξετάζουν στην κλινική σας;

Στα εξωτερικά ιατρεία μας στην Πάφο θα εξετάζουν διακεκριμένοι Ειδικοί Συνεργάτες Ιατροί της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ διαφόρων ειδικοτήτων:

Γενική Χειρουργική:

Δρ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης, Δρ. Ιωάννης Χατζηλουκάς, Δρ. Λευτέρης Κουλουτέρης, Δρ. Μάριος Καραϊσκάκης, Δρ. Σωφρόνης Λοιζίδης, Δρ. Γιάννης Π. Ιωάννου

Θωρακοχειρουργική:

Δρ. Δημήτριος Κυπαρισσόπουλος

Χειρουργική Παίδων:

Δρ. Ηλιάνα Ηλιάδου

Ορθοπαιδική Χειρουργική:

Δρ. Κωνσταντίνος Παναγή, Δρ. Δήμος Νεοφύτου, Δρ. Φίλιππος Σιμιλλίδης, Δρ. Στήβεν Ιωσηφίδης

Γναθοχειρουργική:

Δρ. Χρίστος Μηχαιλίδης

Αγγειοχειρουργική:

Δρ. Αχιλλέας Τουρσίδης

Ουρολογία:

Δρ. Δημήτρης Κοντάξης

Διαβητολογία:

Δρ. Σάββας Ιωάννου

Νευροχειρουργική:

Δρ. Γιάννος Ιωάννου

Καρδιολογία:

Δρ. Νέαρχος Μάρκος Αγαθαγγέλου

Γαστρεντερολογία:

Δρ. Χρυσή Γεωργουσάκη, Δρ. Φραγκίσκος Κασσέρας, Δρ. Θεοδώρα Δημητρίου

ΩΡΛ

Δρ. Μιχάλης Κουνούνης

Που στεγάζονται τα ιατρεία της πολυκλινικής, ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας;

Τα εξωτερικά ιατρεία της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ στην Πάφο στεγάζονται σε ένα υπερσύγχρονο ολοκαίνουριο κτίριο επί της Βασιλέως Γεωργίου 15, Β, 8010 και οι ώρες λειτουργίας είναι Δευτέρα – Παρασκευή, 9:00 π.μ.-1:00 μ.μ. και 4:00 μ.μ.-7:00 μ.μ.

Είναι ξεχωριστή η λειτουργία ή αποτελεί ουσιαστικά μια επέκταση του πλούσιου και πολυσχιδούς έργου που γίνεται στην Πολυκλινική τα τελευταία χρόνια;

Ουσιαστικά η λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ στην Πάφο αποτελεί συνέχιση της επιτυχημένης μακρόχρονης πορείας της στον ιδιωτικό τομέα της υγειονομικής περίθαλψης ως αξιόπιστος πάροχος υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας. Κύριο μέλημά μας αποτελούσε πάντα η παροχή υψηλών κλινικών υπηρεσιών στους ασθενείς μας.


Υπάρχουν και νέες σκέψεις στα σχέδιά σας σε σχέση με την παρουσία σας στην Πάφο;

Πάντα υπάρχουν νέες σκέψεις και σχέδια με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση και φροντίδα των ασθενών μας. Τα επόμενα σχέδια μας θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο. Επί της ευκαιρίας, θα ήθελα να σας προσκαλέσω στα εγκαίνια μας την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 8μμ στις εγκαταστάσεις μας στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 15Β.

Ανδρέας Μαραγκός, Πρόεδρος ΔΣ Πολυκλινικής Υγεία

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ