Η Πάφος δεν χρειάζεται τέτοιο “Πολιτισμό” [του Φίλιππου Θ. Φιλίππου]

Η Πάφος δεν χρειάζεται μουτζουρωμένους τοίχους, υβριστικά συνθήματα, σύμβολα και χυδαίες φράσεις σε τοίχους ή κτήρια. Ούτε βέβαια χρειάζεται βεβήλωση των αγαλμάτων που την κοσμούν, ούτε βανδαλισμό της ιστορικής σημασίας κτηρίων, ούτε πρέπει να διαλύουμε ότι όμορφο και καινούργιο δημιουργούμε. Ούτε ασέβεια προς το περιβάλλον χρειάζεται, ούτε χρειαζόμαστε την καταστροφή των πάρκων και των παιχνιδότοπων ή της δημόσιας περιουσίας ή της πόλης μας γενικότερα.

Η Πάφος χρειάζεται σεβασμό, παιδεία και πολιτισμό. Χρειάζεται μια νεολαία με ισχυρή άποψη και αγάπη προς την πόλη της.

Ας μας βοηθήσουν λοιπόν σε αυτή την προσπάθεια οι διάφοροι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ. Ας μας αποδείξουν ότι πραγματικά αγαπούν τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και πάνω από όλα την Πάφο μας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μαγκιά παιδιά, δεν είναι να μουτζουρώνεις την πόλη σου για να κάνεις την όποια δήλωση. Μαγκιά είναι να σωθείς και να σώσεις τους γύρω σου από τον ψευτόκοσμο των “δήθεν” και των ναρκωτικών. Θέλεις να κάνεις δήλωση; Κάνε την με ΠΡΑΞΗ ενάντια στα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις. Ενάντια στην ταχύτητα και την παρανομία. Ενάντια στον εκφοβισμό, ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία. Κάνε την ΒΙΩΜΑ ενάντια στη φτώχεια και την καταπίεση, ενάντια στη βία και το ψέμα, ενάντια σε κάθε άδικο.

Εμείς, δεν σε θέλουμε ούτε στο περιθώριο, ούτε στο σκοτάδι. Σε θέλουμε ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ. Γι’ αυτό, μην γίνεσαι μέρος της καταστροφής. Πάλεψε ΜΑΖΙ μας!

Support Local Business