Η ομάδα “Αυγερινός” στην μνήμη του Ανδρέα Πίσκοπου ήρθε για να προσφέρει

Ένα τεράστιο μεγαλείο ψυχής βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία της ομάδας Αυγερινός που στόχο και σκοπό έχει να προσφέρει αγάπη, στήριξη και συμπαράσταση σε όσους συμπολίτες μας τη χρειάζονται.

Ο Αυγερινός προέκυψε από την επιθυμία μιας μάνας ενός νέου παιδιού που έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας, της Μαρίας Πίσκοπου από τα Κονιά για να προσφέρει στον συνάνθρωπό μας και να επιστρέψει όλη την αγάπη που η ίδια και η οικογένειά της έλαβαν από τον κόσμο στη δύσκολη στιγμή της απώλειας.

Η Μαρία με αγάπη, αλτρουισμό και ειλικρίνια, έσφιξε τα δόντια, όσο δύσκολο και αν είναι και μέσα από τον Αυγερινό δημιούργησε ένα κίνημα αλληλεγγύης και προσφοράς που σκοπό έχει να στηρίζει όποιο το έχει ανάγκη. Την προσπάθεια αυτή από την πρώτη στιγμή στήριξε ο Μάριος Μαρίνου και αρκετοί άλλοι εθελοντές και εθελόντριες που δίχως τη βοήθειά τους δεν θα μπορούσε να πάρει σάρκα και οστά. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) Στους συντελεστές της ομάδας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια γιατί ευτυχώς στις μέρες μας εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν τους γύρω τους με αγάπη, ενδιαφέρον και ανιδιοτέλεια.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα συγκινητικά λόγια της Μαρίας Πίσκοπου συγκλονίζουν…

Support Local Business
Translate »