25.9 C
Paphos
Sunday, June 9, 2024

Η νεοσύστατη επιχείρηση της Πάφου θέλει να επαναπροσδιορίσει την εταιρική μάθηση

Η Σουζάνα Ψαρά από την Cyprus-Mail έγραψε:

Στο εξελισσόμενο τοπίο των εκπαιδευτικών λύσεων, η I.G. Perfect eClass Limited, μια νεοσύστατη επιχείρηση με έδρα την Πάφο (Πόλις Χρυσοχούς), αποτελεί αξιοσημείωτο παράδειγμα επιτυχίας, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευση για καινοτομία και τον επαναπροσδιορισμό της εταιρικής μάθησης.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Ιγνατιάδη, ιδρυτή της εταιρείας, «η καινοτομία δεν είναι απλώς μια επιλογή – είναι μια ευθύνη που οφείλουμε στο μέλλον της εταιρικής εκπαίδευσης και στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου».

Η ταχύτητα σκοτώνει

Γεννημένος το 1984, ο Ιγνατιάδης, η κινητήρια δύναμη πίσω από το όραμα της εταιρείας, κατέχει ακαδημαϊκά πιστοποιητικά στο Digital Marketing, το Marketing Mix και το Leadership Coaching από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η έμπνευση της πλατφόρμας Perfect eClass το 2017 σηματοδότησε μια σημαντική εξέλιξη υποκινούμενη από τις ραγδαίες τεχνολογικές αλλαγές.

Ο κ. Ιγνατιάδης οραματίστηκε μια ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα προσαρμοσμένη στις ανάγκες των επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα τη δημιουργία της Perfect eClass, μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικής μάθησης πανεπιστημιακού επιπέδου που παρέχει λύσεις ασύγχρονης και σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για εταιρείες και εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

Εκτός από τον κ. Ιγνατιάδη, στους βασικούς συντελεστές της I.G. Perfect eClass Limited περιλαμβάνονται η διευθύνουσα σύμβουλος Ελένη Τζιωνή και η διευθύντρια Θεοδώρα Καλαϊτζή.

«Το ταξίδι μας ξεπερνά την απλή εξέλιξη μιας πλατφόρμας – είναι μια δέσμευση πνευματικής εξέλιξης, με την προώθηση μιας κουλτούρας δια βίου μάθησης και ανάπτυξης εντός των εταιρικών πλαισίων», δήλωσε ο κ. Ιγνατιάδης στην Cyprus Mail.

Τον Ιούλιο του 2022, η I.G. Perfect eClass Limited έλαβε την πιστοποίηση ως Καινοτόμα Εταιρεία από το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο κ. Ιγνατιάδης τόνισε ότι «η καινοτομία δεν αφορά μόνο την τεχνολογία, αλλά και την ενδυνάμωση των επιχειρήσεων ώστε να αγκαλιάσουν το μέλλον με αυτοπεποίθηση και προσαρμοστικότητα».

Η καινοτόμος εκπαιδευτική δια-δραστική πλατφόρμα λειτούργησε ως ερέθισμα, ωθώντας την εταιρεία να συνεχίσει την ανάπτυξη και την εξέλιξή της, προσφέροντας νέες δυνατότητες για εταιρική μάθηση.

Το 2023, η I.G. Perfect eClass Limited έλαβε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία EREYNA στα Cyprus Education Leaders Awards.

Τότε, ο κ. Ιγνατιάδης παρουσίασε ένα πρωτοποριακό επίτευγμα – την ανάπτυξη ενός αλγορίθμου τεχνητής και συναισθηματικής νοημοσύνης με στόχο τη βελτιστοποίηση της εταιρικής διαδικασίας της διδασκαλίας και της αλληλεπίδρασης των χρηστών με την πλατφόρμα.

Το βραβείο αυτό απονεμήθηκε στον κ. Ιγνατιάδη από τον Μιχάλη Χατζηπαντελα, πρώην υπουργό Υγείας της Κύπρου.

Η πλατφόρμα Perfect eClass προσφέρει μια μοναδική πρόταση – δεν είναι απλώς μια πλατφόρμα, αλλά δύο πλατφόρμες σε μία, παρέχοντας σύγχρονη και ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση με εκπαιδευτικά δια-δραστικά εργαλεία ηλεκτρονικής μάθησης.

Κάθε εταιρεία στην πλατφόρμα έχει το δικό της design, το δικό της sub domain και το δικό της λογότυπό, επιτρέποντας δυναμικές τροποποιήσεις χωρίς πρόσθετο κόστος.

Επιπλέον, δεδομένου ότι η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας, η εταιρεία χρησιμοποιεί εξειδικευμένο λογισμικό ασφαλείας για την προστασία των εταιρικών χρηστών από κακόβουλες επιθέσεις και χάκερ.

Ο κ. Ιγνατιάδης εξήγησε ότι «πίσω από κάθε αλγόριθμο και πλατφόρμα κρύβεται η θεμελιώδης πεποίθηση ότι η εταιρική εκπαίδευση πρέπει να είναι μια ισχυρή δύναμη, προσβάσιμη σε όλους, που να ξεπερνά τα όρια της παραδοσιακής μάθησης».

Κοιτάζοντας προς το μέλλον, η ομάδα της I.G. Perfect eClass Limited οραματίζεται μια μετασχηματιστική αλλαγή όπου η εταιρική εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα ενσωματώνεται απρόσκοπτα στις καθημερινές επιχειρηματικές λειτουργίες.

Σύμφωνα με τον κ. Ιγνατιάδη, προβλέπουμε μια στροφή προς τη νέα κανονικότητα, οραματιζόμενοι τις επιχειρήσεις να υιοθετούν τη μικτή μάθηση ως πρότυπο».

Το όραμα αυτό επεκτείνεται πέρα από τα παραδοσιακά όρια, με τους εργαζόμενους να συμμετέχουν τόσο δια ζώσης όσο και εξ αποστάσεως, προωθώντας μια δυναμική εταιρική εκπαιδευτική εμπειρία.

Αυτή η πρόβλεψη είναι βαθιά ριζωμένη στην πεποίθηση ότι η ψηφιοποίηση του εκπαιδευτικού υλικού στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας ηλεκτρονικής μάθησης είναι ζωτικής σημασίας για την εταιρική πρόοδο.

Ο κ. Ιγνατιάδης υπογράμμισε αυτή την άποψη δηλώνοντας ότι «οι πολυάριθμοι επιχειρηματικοί εταίροι μας, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει αυτό το ταξίδι ψηφιοποίησης, είναι σε θέση να πρωτοστατήσουν, παραμένοντας μπροστά από εκείνους που θα ξεκινήσουν αυτή την πορεία αργότερα».

Η δέσμευση για ψηφιοποίηση δεν είναι απλώς μια τάση, αλλά ένα στρατηγικό πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις που σκέφτονται το μέλλον.

Οραματιζόμενος το μέλλον, ο κ. Ιγνατιάδης δήλωσε ότι «η “υπερσύγχρονη” ολοκλήρωση και ενσωμάτωση ενός αλγορίθμου τεχνητής και συναισθηματικής νοημοσύνης στην πλατφόρμα Perfect eClass θα σηματοδοτήσει ένα πρωτοποριακό άλμα στην εταιρική εκπαίδευση και όχι μόνο».

Τέλος, κατέληξε ότι, «η καινοτομία αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της εταιρικής εκπαιδευτικής τεχνολογίας, παρέχοντας ένα δυναμικό και προσαρμοστικό περιβάλλον μάθησης για όλους».

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ