Δεν το συζητάμε! Για “Back to School” εξοπλισμό μόνο στο Homemarket!

Η περίοδος που διανύουμε είναι μια από τις πλέον απαιτητικές οικονομικά για κάθε οικογένεια αφού οι προετοιμασίες για το σχολείο και τα φροντιστήρια, σε όλα τα επίπεδα, ακόμη και του Πανεπιστημίου προϋποθέτουν αυξημένες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν.

Τι ζητάει όμως ο μαθητής αλλά και ο γονιός σε μια τέτοια περίπτωση;

Το πρώτο που όλοι επιδιώκουν είναι ένα καλό συνδυασμό τιμής και ποιότητας στο τι θα αγοράσουν.

Γραφείο, καρέκλα, βιβλιοθήκη ή ράφια αλλά και ότι άλλο μπορεί να έχει σχέση με τον εξοπλισμό ενός γραφείου πρέπει να συνδυάζουν ποιότητα η οποία θα αντέξει αλλά και τιμή που δεν θα ματώσει το πορτοφόλι. Αυτό που λέμε δηλαδή value for money.

Αν λοιπόν θέλετε να βρείτε τις καλύτερες δυνατές τιμές και προϊόντα που θα αντέξουν στο χρόνο δίχως φθορές δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το πολυκατάστημα HOME MARKET στην Πάφο.

Χρόνια τώρα το κατάστημα εκτός από τις χιλιάδες επιλογές σε προϊόντα που έχει (Σας συστήνουμε την 100% Παφίτικη επιχείρηση με τα 40.000 προϊόντα) την περίοδο πριν την έναρξη των Σχολείων δίνει στην κυριολεξία ρέστα διαλύοντας τις τιμές και προσφέροντας τα καλύτερα προϊόντα.

Επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα του HomeMarket πατώντας ΕΔΩ και πάρτε μια γεύση από τις προσφορές.

Για το μεγαλύτερο όφελός σας μη διστάσετε να κάνετε μια βόλτα στο Homemarket στην οδό Ανδρέα Βλάμη 75 στο Αναβαργός ή καλέστε στο τηλέφωνο 26 222 223 πριν αποφασίσετε τι θα αγοράσετε για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.