26.9 C
Paphos
Wednesday, July 10, 2024

«H ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ» ταξιδεύει και στην Πάφο!

Το γαλατάκι της Χαραλαμπίδης Κρίστης παρουσιάζει το μιούζικαλ «H ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ»  - Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του παραμυθιού!

Συνεχίζει στο μαγικό κόσμο του παραμυθιού «Η Σταχτοπούτα και το σπαθί των ευχών».   Μετά από τις πετυχημένες παραστάσεις σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα τώρα ταξιδεύει στην Πάφο για μια και μοναδική παράσταση το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 16:30 στο Μαρκίδειο Θέατρο.

Ένα μιούζικαλ που είναι βασισμένο στο γνωστό παραμύθι της Σταχτοπούτας, σε μια ιδιαίτερη, φρέσκια, μοντέρνα ελληνική διασκευή και σκηνοθεσία του Νεοκλή Νεοκλέους.

Είναι ένα έργο που θα φέρει κοντά όλη την οικογένεια, αφού τέτοιες παραστάσεις που έχουν ως θέμα τους το παραμύθι, απευθύνονται σ’ όλες τις ηλικίες….. από τη γιαγιά στα εγγόνια της! Μια ιστορία αγάπης, θάρρους και ευγένειας!  Ένα μιούζικαλ για όλη την οικογένεια.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί ερμηνεύουν ζωντανά επί σκηνής τραγούδια/συνθέσεις της Χριστίνας Αργύρη σε ελληνικούς στίχους του Σταύρου Σταύρου, ενώ οι χορογραφίες είναι δημιουργίες της Αντιγόνης Τασουρή. 

Συντελεστές:

Eλεύθερη Ελληνική Διασκευή/Σκηνοθεσία: Νεοκλής Νεοκλέους

Χορογραφίες:  Αντιγόνη Τασουρή

Μουσική Σύνθεση/Επιμέλεια: Χριστίνα Αργύρη

Ενορχηστρώσεις-Παραγωγή: Jean-Paul Sacy

Στίχοι: Σταύρος Σταύρου

Σκηνικά: Σκηνοτεχνική Λτδ (Γιώργος Παπαδόπουλος)

Κοστούμια: Έλενα Χρυσοστόμου

Φροντιστήριο: Σωσάννα Τομάζου

Σχεδιασμός Φωτισμών: Kαρολίνα Σπύρου

Ηχητική Κάλυψη: Digiworld

Hχοληψία: Ανδρέας Γιωργαλλής

Graphic Designer: Γιώργος Αλεξάνδρου

 

Τους ρόλους ερμηνεύουν: 

Στέλλα Φιλιππίδου, Σαββίνα Γεωργίου, Άντρεα Δημητρίου, Μαρίνα Φιλιππίδου-Θεοχάρους,  Χρίστος Μάος, Άντρη Κούκου, Αθηνά Λιανού

Χορευτές:   Πολύκαρπος Σολωμού, Πέρσια Γεωργίου, Άντρεα Νικολάου, Ελένη Γιωργάκη, Ηλίας Παπαδόπουλος, Αβραάμ Θωμά, Αλίκη Παναγίδη, Άθως Βακανάς.

ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ:  Samsonite by Costas Theodorou

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:  Ιmpophar, Ξηροί Καρποί ΣΕΡΑΝΟ, Υπεραγορές ΜΕΤΡΟ, ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, Ακαδημία Χορού Αντιγόνη Τασουρή, Γ.Φ. Ιωαννίδης & Υιοί, RPM Lithographica.

Thanos Hotels για τη φιλοξενία.

XOΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Περιοδικό ΟΚ και TIME OUT

 

Περίληψη:

Η Σταχτοπούτα είναι ένα κλασικό παραμύθι που αφηγείται τις περιπέτειες μιας κοπέλας, την οποία κακομεταχειρίζονται η κακιά μητριά – και οι αδερφές της. Το κεντρικό πρόσωπο του παραμυθιού είναι η Σταχτοπούτα, κόρη ενός πλούσιου εμπόρου. Η μητριά της και οι ετεροθαλείς αδελφές της υποβιβάζουν την Σταχτοπούτα σε ρόλο υπηρέτριάς τους, ενώ αυτές χαίρονται όλα τα πλούτη του εμπόρου. Την αναγκάζουν να κοιμάται στις στάχτες του τζακιού, απ’ όπου και παίρνει και το όνομα Σταχτοπούτα. Κάποιο βράδυ, την επισκέπτεται η νεράιδα-φίλη της και της δίνει ένα φόρεμα, μια άμαξα κι ένα ζευγάρι γυάλινα γοβάκια, προκειμένου να πάει στο- χορό του Πρίγκηπα. Ο πρίγκιπας εντυπωσιάζεται πολύ από το κορίτσι. Μόλις το ρολόι κτυπήσει μεσάνυκτα η Σταχτοπούτα τρέχει να φύγει από το παλάτι, για να επιστρέψει το φόρεμα στην ώρα του, όπως είχε υποσχεθεί στην καλή της νεράιδα. Στο δρόμο και στη βιασύνη της αφήνει το ένα από τα δύο γοβάκια. Ο πρίγκηπας, καθώς δεν ξέρει τίποτα γι’ αυτή, παίρνει το γοβάκι κι ακολουθεί την άμαξα που την παραλαμβάνει από το χορό. Έτσι φτάνει στο σπίτι της κοπέλας που τον εντυπωσίασε, κι εκεί έρχεται αντιμέτωπος με τη μητριά της και τις αδελφές της, οι οποίες προσπαθούν με κόπους και βάσανα να φορέσουν το γοβάκι, προκειμένου να κερδίσουν τον πρίγκιπα. Μάταια όμως, καθώς αυτό ταιριάζει μόνο στη- Σταχτοπούτα, την οποία τελικά παντρεύεται ο πρίγκιπας.

Τιμή εισιτηρίου: €13.00 για όλες τις ηλικίες

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

www.soldouttickets.com.cy και στα περίπτερα soeasy

Πληροφορίες :   99510343 ή 22510480

Μethodius Theatre

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ